DÖHLER HOLLAND B.V.

Albusstraat 5
4903 RG Oosterhout
Postbus 227
4900 AE Oosterhout

Tel. (0162) 479500

E-mail: info@doehler.com
Website: www.doehler.com

Aantal medewerkers: 280
Vestigingsjaar: 1972

Dohler in 't kort

De oorsprong van het bedrijf ligt in Erfurt in Duitsland. Daar begon Lorenz Döhler in 1838 een bedrijfje in specerijen. Het bedrijf is nog steeds een familieonderneming.

Döhler is een wereldwijd actief concern en is gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardige tailor-made halffabrikaten voor de levensmiddelen- en drankenindustrie (vruchtensapconcentraten, compounds, emulsies, aroma's en fruitpreparaten).

Op een 15 hectare groot terrein aan het wilhelminakanaal worden natuurlijke ingrediënten zoals vruchtensapconcentraten verwerkt voor onder meer vruchtensappen, limonades, sportdranken en likeuren.

Dohler Oosterhout

De vestiging in Oosterhout telt in totaal 280 medewerkers. Wij distribueren van hieruit jaarlijks 160.000 ton gereed product over de hele wereld. We ontvangen sapconcentraten en purees en voegen daar waarde aan toe door blending, standaardisatie of de toediening van vitamines. Wij leveren halffabricaten, onze klanten vullen af.

Omdat Döhler de grondstoffen haalt uit landen over de hele wereld, is uit logistiek oogpunt de nabijheid van een zeehaven noodzakelijk. Wij werken met fruit, dus de natuur en willen deze ook beschermen. Daarom werken wij op een duurzame wijze. De natuur is immers onze business.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!