home » bedrijven » Bouw »

DONDERS B.V., GRONDVERZET EN TRANSPORTBEDRIJF

Notelstraat 56
5085 EV Esbeek
Tel. (013) 5041224
Fax (013) 5042785

E-mail: info@dondersgrondverzet.nl
Website: www.dondersgrondverzet.nl

Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv is actief in de meest uiteenlopende grondverzetwerken. Het bedrijf heeft daarvoor alles in eigen beheer: van materieel, vakkennis tot transport. Dit maakt dat Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv snel schakelt, uiterst flexibel is en u een totaalpakket kan bieden.

Flexibele dienstverlener

Voor iedere grondverzetklus die snel en professioneel geklaard moet worden, werkt u natuurlijk het liefst samen met een flexibele partner. Iemand die adequaat op uw vragen reageert en snel schakelt. Een partner bovendien die u ontzorgt in het gehele traject. Zodat u aan één adres en één aanspreekpunt voldoende hebt.

Totaalpakket

Zo’n partner is Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv. Het bedrijf uit het Brabantse Esbeek biedt iedere klant een totaaloplossing. Voor het grondverzet- en transportbedrijf is het vanzelfsprekend dat zij u alle zorgen rondom uw bestratingswerken, grondverzetklus of infrawerk uit handen neemt. Afgraven, transporteren, opslaan, het hoort er allemaal bij. Verschillende gemeenten, maar ook Safaripark Beekse Bergen en het Ministerie van Defensie behoren al tot haar tevreden opdrachtgevers.

Infrastructuur

Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv is namelijk gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie van infrastructuur. Zowel ondergrondse infrastructuur (rioleringen) als in het landschap (wegenbouw). Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv is daarmee het adres voor uw volledige klus. Bijkomende zaken als transport, aanvoer van (afdek)zand en de aanleg van verharding regelt Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv allemaal voor u.

Professioneel materieel

Het bieden van een totaalpakket kan alleen met de inzet van het juiste materieel en ervaren vakmensen. Daarom beschikt Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv over een uitgebreid wagenpark met onder andere: een minigraver, 15-tons loaders, mobiele kranen, een 25-tons rupskraan, verschillende vrachtwagens, kipperopleggers, een (euro)dieplader, Total Station laser, steentrailer, mobiele grondzeef en verschillende containers. Wie professioneel materieel en ervaren mensen wil inhuren, neemt eenvoudig contact op met het grondverzet- en transportbedrijf.

Milieustraat

Ook voor het grofvuil dat u niet in één van uw containers kwijt kunt, bent u bij Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv aan het juiste adres. De milieustraat van Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv bestaat uit verschillende containers en stortvakken waar u zelf uw afval in kunt plaatsen. En sinds maart 2013 is deze bovendien voorzien van een geijkte weegbrug. Een ieder kan in de milieustraat terecht voor bouw- en sloopafval, sloophout, snoeihout, riet, puin, bielzen en geïmpregneerd hout, glas en huisraad.

Certificering

Sinds enige jaren beschikt Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv over een grondbank. Daarin wordt de grond opgeslagen die elders door haar is afgegraven. Veilig en verantwoord en volledig volgens alle belangrijke certificaten. Zo bezit Donders het VCA**-certificaat, een ISO-certificering en het certificaat BRL 9335 Grond en Stoffenpakket voor bodembeheer. Het kenmerkt het bedrijf dat alles in eigen beheer uitvoert en haar opdrachtgevers alleen het beste biedt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!