DORST LOGISTIC SERVICES, VAN

Logo DORST LOGISTIC SERVICES, VAN

Bastionweg 24
4614 RM Bergen op Zoom

Meilust
Tel. (0164) 265930
Fax (0164) 245435

E-mail: info@van-dorst.nl
Website: www.van-dorst.nl

Aantal medewerkers: 11
Vestigingsjaar: 2009

Als full service logistieke dienstverlener helpt Van Dorst Logistics bedrijven met opslag, voorraadbeheer, value added logistics (VAL) en het opslaan van goederen in een entrepot-C. Maar haar expertise omvat ook containertrucking, expeditie werkzaamheden en speciale logistieke processen.

Logistieke maatwerkoplossingen

Een optimale logistieke dienstverlening, dat is waar het bij Van Dorst Logistic Services om draait. Na in 1936 als foeragehandel gestart te zijn, groeide het bedrijf uit tot een full service logistics dienstverlener. Dit heeft een veranderde focus met zich meegebracht. Wegtransport maakt niet langer onderdeel uit van de kernactiviteiten maar is uitbesteed aan vaste partners.

Van Dorst concentreert zich op waar het bedrijf echt goed in is: het bieden van logistieke maatwerkoplossingen. U kunt er o.a.  terecht voor opslag, voorraadbeheer, value added logistics of het opslaan van uw goederen in een entrepot-C. Van Dorst Logistic Services kan u daarnaast helpen bij containertrucking, expeditie werkzaamheden of speciale logistieke projecten.

Warehousing

Het correct en efficiënt opslaan van goederen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er komt een hoop bij kijken. Zo moet er rekening gehouden worden met de soort, de hoeveelheid en de diversiteit van de goederen. Daarnaast spelen andere complexe zaken een rol, zoals: first in/first out, lotnummers en batchverwerking. Warehousing is dus een specialistisch vak.

Van Dorst Logistic Services bezit de benodigde expertise en deelt deze graag met u. De logistieke reus beschikt in Bergen op Zoom over bijna 20.000 m² magazijnruimte. De magazijnen zijn flexibel ingericht met een deel public en een deel dedicated warehouse.

Transport

Naast het opslaan wilt u uw goederen natuurlijk ook naar uw afnemers vervoeren. Van Dorst Logistic Services verzorgt dit graag voor u. Voor een deel met eigen auto’s maar ook in samenwerking met vaste partners. Er zijn verschillende soorten transport mogelijk, van pallets tot containertransport.

Voor de trucking van en naar de zeehavens beschikt Van Dorst over trekkend materieel met verschillende containerchassis voor alle type containers. Wij verzorgen niet alleen de trucking maar desgewenst nemen wij u ook de douaneafhandeling uit handen.

Hoe ingewikkeld uw logistieke vraag ook is, Van Dorst Logistic Services helpt u graag aan de juiste oplossing. 24 uur per dag, zeven dagen per week.