DRIEWEG ADVIES B.V.

Logo DRIEWEG ADVIES B.V.

Kampweg 10
5469 EX Keldonk

Tel. (0413) 216125

E-mail: info@drieweg.com
Website: www.drieweg.com

Veel ondernemers die willen gaan uitbreiden, krijgen te maken met een woud van regels en wetgevingen. Drieweg Advies houdt zich bezig met het adviseren van deze bedrijven die willen gaan uitbreiden.

Drieweg Advies BV is volledig op hoogte van de wet- regelgeving en weet welke mogelijkheden er zijn om een bedrijf te laten ontwikkelen en daadwerkelijk naar een hoger niveau te tillen. Het team van mensen met jarenlange ervaring is in staat om ideeen van ondernemers te ontwikkelen tot haalbare plannen met een hoge mate van kwaliteit en grote slagingskansen.

Goede sparringpartner

Om op de hoogte te blijven van alle regelgevingen is het belangrijk om een goede relatie met gemeentes, provincie en milieudiensten te onderhouden. Door de jarenlange ervaring en door bewezen te hebben een goede sparringpartner te zijn met de overheid, weten de instanties op het moment dat Drieweg advies BV met een plan komt, het plan van de ondernemer een kans verdient.

Voordat Drieweg Advies BV zich gaat inzetten voor een plan, wordt eerst gekeken of het plan realistisch is. Als er hoge kosten aan een plan kleven, moet immers de vraag worden gesteld of iets economisch nog wel rendabel is. Ook bij deze vragen zal Drieweg Advies u helpen met het maken van de juiste keuze.

Onderwerpen

Drieweg Advies BV is een bedrijf dat vooroploopt in de markt en daadkracht biedt bij bedrijfsontwikkeling voor uw bedrijf. Een greep uit de onderwerpen waarbij Drieweg Advies u kan ondersteunen:

  • Wet milieubeheer
  • Algemene Maatregelen van Bestuur (AMvB)
  • Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO)
  • Streekplannen/ bestemmingsplannen
  • Reconstructieplannen
  • IPPC-richtlijn
  • Milieu-effect rapportage (MER)
  • Strategische Milieubeoordeling (SMB)
  • Duurzame energie
  • Geluidshinder

Interview met de onderneming

Drieweg Advies houdt zich bezig met regel- en wetgeving om samen met ondernemers plannen te ontwikkelen en uit te werken tot haalbare plannen, met een hoge mate van kwaliteit en grote slagingskansen, waarbij afspraken altijd worden nagekomen.De organisatie blijft zich de komende jaren duurzaam ontwikkelen en wil zijn doelgroep verder verbreden.  Directeur Hans Stultiëns aan het woord Naam: Hans Stultiëns Werkt per week: 60 uur Eerste baan: vertegenwoordiger Lijfspreuk Bedrijfsontwikkeling met daadkracht Zakelijk netwerk/vereniging Golfclub Hoe zou u uzelf omschrijven als ondernemer? Ik ben een doorzetter en geef nooit op. Dat zie je ook terug iin mijn loopbaan, die bestaat echt uit een stijgende lijn. In mijn werk ben ik een delegerend leider en probeer ik bedreigingen altijd als kansen te zien. Hennie van der Most is een ondernemer die mij inspireert. Adviseur milieu- en ruimtelijke ordening aan het woord...

Volledig interview »