DUNGEN AUTOVERHUUR, VAN DEN

De Steenbok 14, 5215 ME 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6901212
Website: www.huurautoinfo.nl

Ook uw organisatie heeft een vervoersbehoefte. En wat is er nou beter dan die behoefte in te vullen op een manier die weinig kost én gemakkelijk aan te passen is aan wisselende omstandigheden? Het huren van een zakelijke auto is dus een slim idee. Van den Dungen Autoverhuur is al sinds 1952 actief op de zakelijke markt en helpt graag bij het uitwerken van uw ideeën over zakelijk vervoer.

Ruime keuze

Een personenauto of juist een bestelwagen? Een ruime of toch een compacte auto? Dagen, weken, maanden? Iedere vervoersvraag heeft zijn eigen antwoord. Van den Dungen Autoverhuur helpt u daar graag bij, zodat iedere klant daadwerkelijk een passende vervoersoplossing krijgt. Veel overheden, onderwijs- en zorginstellingen, MKB-ers en grote bedrijven zijn dan ook al jaren vaste klant. Van den Dungen Autoverhuur helpt u op weg met personenauto’s, bestelwagens en personenbussen. En natuurlijk met een uitgebreid dienstenpakket daaromheen. 

Registeren

Registreert u zich als zakelijke klant op www.huurautoinfo.nl/registreer, dan krijgt u meteen toegang tot de zakelijke condities: scherpe tarieven en uitmuntende dienstverlening. Het huren van een zakelijke auto is altijd zo geregeld. Bij Van den Dungen Autoverhuur.

Een concreet voorbeeld: de Provincie Noord-Brabant

De Provincie Noord-Brabant beschreef haar vervoersvraag in een Europese aanbesteding. Van den Dungen Autoverhuur maakte een voorstel voor hybride poolauto’s: flexibel in gebruik en kosten, met  een hoge servicegraad én voertuigen die schoon en zuinig zijn. Deze inschrijving won de aanbesteding, tot tevredenheid van alle partijen. Inmiddels is ook het volgende hoofdstuk geschreven: de eerste volledig elektrische auto’s zijn ingezet.

Klik op de volgende links om meer te lezen overShortlease een Voorloopauto, Vervangend Vervoer of Laadruimte nodig.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche