home » bedrijven » Bouw » Profiel »

Artikelen DURADIS

Bedrijfsnieuws

Bouw Duradis betrokken bij verduurzaming van schoolgebouwen

Als financieel expert aanschuiven binnen een ontwerpteam met ieder zijn eigen discipline levert een waardevolle aanvulling op. Zo is Duradis momenteel betrokken bij verschillende verduurzamingsopgaves, zoals de verduurzaming van schoolgebouwen.

Ondernemerstips

Bouw Waarom duurzame herstructurering van uw vastgoed nuttig is

Als u vastgoed wilt gaan herbestemmen, zijn er veel factoren waar u vooraf rekening mee moet houden. Want wat er allemaal mogelijk is, is afhankelijk van onder andere het gebouw zelf, de functionaliteit, de maatschappelijke waarde en de locatie. Lees de ondernemerstip van Duradis.

Projecten

Bouw 'Duradis: expert als het gaat om BREEAM'

Met BREEAM krijgt u inzicht in de werkelijke prestatie van uw gebouw op duurzaamheid. Hierbij wordt uw gebouw op negen verschillende duurzaamheidscategorieën beoordeeld. U kunt Duradis inschakelen voor onderdelen van uw certificering van BREEAM-NL.

Interviews

Bouw Team Duradis versterkt met bouwkundige Joab Ventevogel

“Onze klanten helpen om het onderhoud aan hun pand goed te doen; met duurzame investeringen en tegelijkertijd geld voor ze te besparen. Dat is mijn doel!” Aan het woord is Joab Ventevogel, die sinds begin april het team van Duradis uit Goes versterkt.