EASY WAY B.V.

Markendaalseweg 63
4811 KA Breda
Postbus 1938
4101 BX Breda

Tel. (076) 5307400
E-mail: info@easyway.nl
Website: www.easyway.nl

Aantal medewerkers: 1600
Vestigingsjaar: 1990

Zorgeloos van a naar b?

Maak van uw reistijd, productieve werktijd

Je organiseert een leuke bedrijfsborrel voor al je medewerkers; hoe komen zij veilig thuis? Je medewerkers moeten regelmatig meer dan 200 kilometer rijden om een presentatie te geven. Hoe komen zij goed voorbereid en uitgerust op hun bestemming? Binnen een dag 100 personenauto´s verplaatsen van het westen naar het oosten van het land? Het antwoord in alle gevallen is: take (the) Easy Way.

Marktleider chauffeurs- en transportdiensten

Easy Way is marktleider in Nederland op het gebied van chauffeurs- en transportdiensten. Als een van de eersten startte Easy Way in 1990 met het aanbieden van privéchauffeursdiensten door studenten. Tegenwoordig verzorgt Easy Way dagelijks zo´n 500 ritten per dag. Het bedrijf heeft met kantoren in Breda, Zwolle, Utrecht en Amsterdam landelijke dekking. Samen met Secretary Plus (marktleider op het gebied van managementondersteuning) en Receptel (specialist in ontvangsten) is Easy Way onderdeel van USG People. Easy Way is dé organisatie als het gaat om het leveren van een goede kwalitatieve dienstverlening in de automotive. Met hun jarenlange ervaring zijn zij specialist in het vervoeren van de klant met auto en het vervoeren van (lease)auto’s  van a naar b.  Dit doen zij door heel Nederland.   

Privéchauffeurs

Easy Way heeft een landelijke chauffeursdekking en geeft hiermee een 100% leveringsgarantie in heel Nederland tot één werkdag voor aanvang van de reservering. Ook (spoed)reserveringen op de dag zelf worden over het algemeen direct opgelost. Ontzorgen van de klant staat centraal. Privéchauffeurs van Easy Way houden rekening met de persoonlijke wensen van de klant. De privéchauffeurs maken het verschil door de auto te tanken en of wassen tussen afspraken door, het aanbieden van drinken of een krant tijdens de rit. Hierdoor maken onze klanten van hun reistijd productieve werktijd. Over een privéchauffeur wordt vaak elitair gedacht. Easy Way maakt met haar studenten een privéchauffeur toegankelijk voor een breed publiek. Zo heeft Easy Way tegenwoordig niet alleen directeuren of advocaten in de auto, maar ook steeds meer consultants, tijdelijk geblesseerde en gepensioneerde klanten. 

Easy Way werkt met zo´n 2500 chauffeurs; studenten en studentes van hbo- en universitaire opleidingen in heel Nederland. Om steeds bekwame, servicegerichte en nauwkeurig werkende chauffeurs te werven, maakt Easy Way zich zichtbaar door studentenevenementen en introductieweken te sponsoren. Om als studentenchauffeur aan de slag te gaan in het personenvervoer is het nodig om meer dan een jaar rijervaring te hebben. Ervaren rijinstructeurs nemen persoonlijk een rijtest af bij de mogelijk nieuwe chauffeurs de veiligheid te garanderen. Ook representativiteit en een servicegerichte instelling is een must.

Valetparking, thuisbrengservice en meer

Het is die servicegerichte instelling die zeker wordt gewaardeerd door de afnemers van de speciale diensten van Easy Way, zoals valetparking voor de 5PM Social Club borrel of de thuisbrengservice na bezoek aan een evenement. Een van de evenementen waar Easy Way een speciaal team van privéchauffeurs voor in dienst heeft, is het Formule 1 team. Het naar de baan brengen van de gasten in binnen- en buitenland, behoort dan tot een van meest favoriete taken. 

Autotransport

Zorgeloos en snel een autotransport realiseren? Dat kan via Fleetmobility van Easy Way. De chauffeurs van Easy Way verplaatsen, vaak in opdracht van leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders en bezorgdiensten, personenauto´s en lichte bedrijfswagens van de ene naar de andere bestemming. Deze opdrachten worden landelijk uitgezet en uitgevoerd. Flexibiliteit en snel schakelen maken het mogelijk om te garanderen dat elke transportaanvraag binnen 24 uur kan worden opgelost. Of het nu gaat om het verplaatsen van 1, 10 of 100 voertuigen. De chauffeurs worden zorgvuldig geselecteerd, onderworpen aan een rijtest en uitgebreide uitleg door ervaren instructeurs. Zij zorgen ervoor dat de opdrachten representatief en servicegericht uit worden gevoerd. Online reserveren kan via https://fleetmobility.easyway.nl/aanmelden-transport.php. Easy Way denkt graag met u mee!

The Easy Way

Met bijna dertig jaar ervaring ontwikkelt Easy Way zich voor een grote en uiteenlopende groep klanten nog altijd door. De Easy Way app behoort tot de laatste noviteiten. Met deze app is Easy Way helemaal klaar voor de toekomst en volledig gedigitaliseerd. 

Alle Easy Way chauffeurs zullen tijdens de opdrachten de auto’s innamen met behulp van de app. Hierin worden duidelijke foto’s gemaakt en alle aanwezige materialen en (eventuele) schades in kaart gebracht. De contactpersoon op het ophaaladres zet zijn of haar handtekening na de inname van de auto en de chauffeur zal vervolgens de auto transporteren naar de eindlocatie. Op de eindlocatie zal de auto worden ingeleverd en ook hier zal de contactpersoon tekenen voor ontvangst. 

Alle opdrachtgevers van Easy Way hebben toegang tot een eigen dashboard met hierin alle gegevens van de voertuigen die door Easy Way zijn getransporteerd inclusief foto’s van de auto & van de (eventuele) schades.

Juist omdat Easy Way aan een brede groep bedrijven haar diensten verleent, heeft ze gekozen voor het netwerk dat aangesloten is bij RegioinBedrijf, dat actief is in alle branches. De keuze voor een samenwerking met RegioinBedrijf is om o.a. meer bekendheid aan de dienstverlening te geven.
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!