ECOSERVICE EUROPE B.V.

Logo ECOSERVICE EUROPE B.V.

Oude Haven 44, 4501 PA Oostburg

Tel. (0117) 456700
Website: www.ecoservice-europe.com

EcoService Europe BV

EcoService Europe BV en de gelieerde ondernemingen zijn actief in de agrarische, industriële en transportsector. Ons bedrijf levert een groot aantal producten en diensten met het motto:

"op weg met kwaliteit"

Wij verhandelen en transporteren alle soorten dierlijke mest, kunstmest, compost en champost, maar ook organische biomassa nevenstromen voor de alternatieve energieproductie, waaronder de vergistingsbranche. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor alle landbouwloonwerk. Dit alles wordt ondersteund door uiterst vakkundig, gemotiveerd en gedreven personeel en een meer dan uitstekend innovatief machine- en wagenpark.
 
Wij gaan voor de kwalitatief "beste dienstverlening"
en dat "zorgeloos". 

Daag ons uit!

Interview met de onderneming

Duurzaam groeien Duurzaam groeien is het vraagstuk van deze tijd. Dat speelt niet alleen in de industriële sector, maar net zo goed in de agrarische sector. EcoService Europe is actief in allebei. "We zijn onszelf en de generaties na ons verplicht om bewust rekening te houden met ons milieu en de beschikbare grondstoffen. Dat is onze grootste gemeenschappelijke uitdaging. Wij helpen bedrijven actief bij het vinden van de voor hen beste manier om duurzaam te groeien. Met attent zijn – in alle betekenissen – kun je ver komen." Anders denken Zo attendeert EcoService Europe agrarische ondernemers op het benutten van hun bemestingsruimte. Daarbij gaat het om het verdelen van het meststofquotum over percelen en gewassen. Rinus Kunst: “We merken dat ondernemers vaak denken dat ze al aan hun quotum zitten. De vertegenwoordigers van EcoService Europe zijn exact op de hoogte van de mogelijkheden binnen de wet- en regelgeving en worden hierbij ondersteund door het...

Volledig interview »