EDEC KABEL B.V.

Logo EDEC KABEL B.V.

Panovenweg 32
5708 HR Helmond

Groot Schooten
Tel. (0492) 529645


E-mail: info@edec.nl
Website: www.edec.n

Edec Kabel B.V.: Alleskunner in kabels

Edec kabel B.V. in Helmond is gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte kabels voor de meest uiteenlopende toepassingen in diverse industrieën. Bij Edec verleggen we graag de grenzen van de kabelindustrie door oplossingen te bieden voor complexe projecten die in eerste instantie als onmogelijk worden geacht.

Kleine bedrijfsschets

Edec Kabel B.V., specialist in elektrische kabels, bestaat sinds 1999 en staat achter het uitgangspunt dat geen kabel te gek is. Of het nou gaat om een specifieke lengte, een aparte aderkleur of een uniek soort materiaal, wij kunnen jou voorzien van de gepaste kabel. Wij zijn dan ook trots op de buitengewone projecten die we tot op heden hebben kunnen realiseren.

Innovatie

In onder andere de automobiel- en gezondheidssector werkt Edec met andere organisaties samen om baanbrekende ideeën werkelijkheid te laten worden. Onze specialistische kennis, samen met de innovatieve drang van partners, leiden tot unieke uitkomsten waar wij met plezier op terugkijken. Grensverleggende projecten vereisen dan ook een flinke dosis creativiteit om het tot een succes te brengen.

Speciaalkabels

De razendsnelle veranderingen van tegenwoordig maken het onmogelijk om in alle gevallen een standaardoplossing te kunnen bieden. Daarom introduceren wij een nieuw concept in de kabelindustrie; de Speciaalkabel. De Speciaalkabel is een op maat gemaakte oplossing voor jouw speciale project. De vergaande expertise binnen Edec maakt het mogelijk om kabels te reduceren naar een gewenst formaat, een speciale maat en lengte te produceren, verschillende toepassingen te bundelen in één kabel, of om de kabel hittebestendige eigenschappen te geven. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos.

Andere toepassingen

De meer conventionele toepassingen zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Van coaxkabel tot medische kabel, en van de industriële offshore kabels tot hybridekabels, waarin het mogelijk is om combinaties te maken van verschillende componenten in één kabel. Ook assemblages en totaalpakketten, waarin afzonderlijke productlijnen gecombineerd kunnen worden, vallen onder de brede dienstverlening van Edec.

Hart voor de klant

Het team van Edec is continue bezig met het verbeteren van het serviceniveau. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en voegen waarde toe door mee te denken in de beste oplossingen voor wat jouw project nodig heeft. Goed contact met de klant is voor ons enorm belangrijk om in te kunnen spelen op eventuele veranderingen in het project en om optimaal te kunnen blijven adviseren over de gewenste toepassingen.

Regio Helmond

Het innovatieve DNA van de nabijgelegen Automotive campus is zichtbaar terug te vinden in de dienstverlening van Edec. Als nationale en internationale hotspot voor automotive bedrijven biedt de campus een kans om bij te dragen aan een aantrekkelijke omgeving voor leren en werken. Dit doen wij door projecten die gekenmerkt worden door state-of-the-art technologie te voorzien van unieke en gepaste kabeloplossingen.