EFTELING GOLFPARK

Logo EFTELING GOLFPARK

Veldstraat 6
5176 NB De Moer
Postbus 18
5170 AA Kaatsheuvel

Tel. (0416) 288499
Vestigingsjaar: 1995

E-mail: golfpark@efteling.com
Website: www.efteling.com/golfpark

Het Efteling Golfpark beschikt over een schitterende 18-holes golfbaan te midden van 116 hectare natuurschoon. De prachtige baan heeft een totale lengte van 6.256 meter en loopt langs waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen

De Golf Academie Brabant die verbonden is aan Het Efteling Golfpark verzorgt een uitgebreid pakket aan lessen en golfclinics voor u. Tevens biedt het Efteling Golfpark originele arrangementen voor kleinere- en grotere gezelschappen.

Onze faciliteiten:

  • 18-holes championship course
  • Tot 200 meter verlichte driving range met 16 overdekte afslagplaatsen
  • Oefengreens, oefenbunkers en grastee
  • Chipping greens en par-3 oefenbaan
  • Sfeervol clubhuis met een grand café, terras en 3 vergaderzalen, allen met een panoramisch uitzicht over de golfbaan

Efteling Business Club

Word zakelijk lid van het Efteling Golfpark en ervaar hoe u op een ontspannen manier zaken doet. Deelname aan de sportieve business club biedt u de mogelijkheid om uw zakelijke netwerk op te bouwen en te onderhouden. De activiteitenkalender van de business club staat garant voor kwalitatieve contactmomenten waarbij u als business clublid het recht heeft relaties uit te nodigen.

Zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsgolfdagen

Het Efteling Golfpark biedt de ruimte en faciliteiten voor iedere zakelijke bijeenkomst. Er zijn verschillende vergaderarrangementen in de multifunctionele zalen op de eerste etage. Voor uw bedrijfsgolfdag denken wij graag met u mee over de invulling van deze dag, en over onze culinaire mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op efteling.com/golfpark