EFTELING MEETING & EVENTS

Logo EFTELING MEETING & EVENTS

Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Postbus 18
5170 AA Kaatsheuvel

Tel. (0416) 287770

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten

Een zakelijke bijeenkomst of informeel evenement in de meest unieke omgeving die u zich maar kunt voorstellen, de Efteling. Dat wordt een bijeenkomst die uw collega’s of relaties niet snel vergeten!

Kracht van de Efteling

Maak gebruik van de kracht van het merk Efteling om uw verhaal te vertellen, uw boodschap over te brengen of uw doelstelling te bereiken. Wij bieden u een zakelijk podium in de Wereld vol Wonderen. Voor elk gezelschap biedt de Efteling een unieke beleving in een van de beschikbare 27 meeting- en eventlocaties. Uiteraard mag een bezoek aan een of meerdere attracties niet ontbreken. Een teambuildingactiviteit in het sprookjesbos of een spectaculaire rit in Baron 1898 biedt de perfecte onderbreking van uw evenement.

Van vergadering tot congres, van teamuitje tot bedrijfsfeest, uw bijeenkomst zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Wilt u het echt ‘groots’ aanpakken? Reserveer de Efteling dan in de avond voor een unieke beleving, of organiseer een Reuzenfeest waarbij uw gasten de Efteling geheel of gedeeltelijk voor zichzelf hebben. Zo maakt u grote én kleine mensen blij!

Ontdek de mogelijkheden van Efteling Meeting & Events

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren waar de opkomst hoog is en uw boodschap beklijft, dan komen wij graag met u in contact. Ontdek alle mogelijkheden op www.efteling.com/events of neem contact op via +31 (0) 416 - 287 770 of events@efteling.com

Interview met de onderneming

Efteling exclusief na parksluiting Laatst huurde een adviesbureau de Efteling exclusief af om na parksluiting haar gasten te trakteren op een ritje in de Baron 1898. Dit waren ondernemers die in de crisistijd hun onderneming waren gestart. Daar heb je lef voor nodig. Dan is een ritje in Baron 1898 een eitje. “Wij denken altijd mee met de doelstelling die een bedrijf heeft met haar bijeenkomst. Wat zijn de wensen? Wie zijn de gasten? Met welk gevoel wil je jouw gasten naar huis laten gaan? In dit voorbeeld wilde het adviesbureau eerst een inhoudelijke sessie om te kijken waar de ondernemers nu staan, hoe ze zijn gegroeid en wat ze voor plannen hebben voor de toekomst. We hebben 15 locaties in het park waar je uit kan kiezen, dus we denken mee in welke sfeer je wil creëren en welke locatie daar het beste bij past. Om de ondernemers te complimenteren met het feit dat ze lef hadden om in zware tijden toch een bedrijf te starten, wilde het adviesbureau iets speciaals. We...

Volledig interview »