EIGENTIJDSERF

Spreeuwelsedijk 9
5091 KS Westelbeers

Tel. (013) 504 13 92

E-mail: welkom@eigentijdserf.nl
Website: www.eigentijdserf.nl

EIGENTIJDSERF | verblijf in de kracht van de natuur

EIGENTIJDSERF is een bruisende plek en net als de natuur altijd volop in ontwikkeling. Met het hoofd in de wolken en de voeten stevig in de grond word je op deze vergaderlocatie uitgedaagd om met behulp van de intelligentie van de natuur te zoeken naar het juiste eindresultaat. Samenkomen en werken aan succesverhalen voor persoon en organisatie.

Rustig gelegen aan de rand van Westelbeers vind je EIGENTIJDSERF omringd door een bostuin van ruim 7 hectares. Hier liggen verschillende uitdagende gebieden voor break-outs, heisessies en teambuildingsactiviteiten zoals de Tuintent, de Spotter, het Belevingspad en in de toekomst een echte kruidentuin. In 11 comfortabele zalen is ruimte voor groepen van 2 tot 140 personen en overnachten is mogelijk in 70 één en tweepersoons kamers.

Een verblijf op EIGENTIJDSERF is waardevol werken én ontspannen. Een inspirerende locatie die de kracht en wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die uitnodigt tot ontmoeting en een goede balans tussen werktijd en eigentijd stimuleert. De natuur is raadgever gedurende het gehele verblijf, want achter al dat ontspannende groen gaat een bron van innovatie schuil als inspiratie voor vindingrijke oplossingen.

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven, een vruchtbare plaats midden in de natuur van de Brabantse Kempen.

Opbrengsten komen ten goede aan ideëel doelen via de Joannes Bosco Stichting. Met een bijeenkomst bij het EIGENTIJDSERF draagt een organisatie dus direct iets bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!