ENERGYST RENTAL SOLUTIONS B.V.

Hallenstraat 16, 5531 AB Bladel
Postbus 30, 5530 AA Bladel

Tel. (0497) 532 500
Fax (0497) 532 550

E-mail: info.nl@energyst.com
Website: www.energyst.com/nl/

Aantal medewerkers: 32

Energyst CAT Rental Power biedt verhuuroplossingen voor energievoorzieningen en temperatuurbeheersing. Als joint-venture van het toonaangevende Caterpillar en haar dealers beschikt zij over een uitgebreid assortiment aan o.a. stroomaggregaten, chillers, verwarmingsunits en een wereld aan vakkennis.

CAT Rental Power

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van de naam Caterpillar hebben gehoord. Het bedrijf is wereldwijd bekend als producent van onder andere diesel- en aardgasmotoren. Om haar klanten nog beter van dienst te zijn, heeft Caterpillar samen met toonaangevende dealers Energyst CAT Rental Power in het leven geroepen.

Energyst is gespecialiseerd in verhuuroplossingen voor energievoorziening en temperatuurbeheersing en biedt naast een uitgebreid productassortiment ook de nodige service en expertise. Het wereldwijde netwerk van Energyst-vestigingen zorgt ervoor dat klanten 24-uur per dag en 365 dagen per jaar professionele service kunnen verwachten. In Bladel bevindt zich centraal gelegen het verhuurdepot voor Nederland en België.

Oplossingen voor energievoorziening en temperatuurbeheersing

Van kleine aggregaten tot complete multi-megawattinstallaties, Energyst heeft voor ieder vraagstuk de juiste stroomoplossing. Het assortiment bestaat uit:

 • Aggregaten (100 – 2.000 kVA)
 • Transformatoren (laag- en hoogspanning)
 • Loadbanks (tot 6 MVA per stuk)
 • Verdeelinrichtingen
 • Kabels

Ook voor temperatuurbeheersing verhuurt Energyst een breed assortiment aan producten voor zowel verwarming als koeling. De klant heeft de keuze uit middelen als:

 • Luchtverwarming (70 – 350 kW)
 • Warmwatersystemen (100 – 550 kW)
 • Luchtkoelers (50 – 100 kW)
 • Chillers luchtgekoeld (50 – 750 kW)
 • Chillers watergekoeld LT en ULT
 • Luchtbehandelingskasten

Deze middelen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals: kantoren, bouwplaatsen, industriële processen en events.

Kwaliteit gewaarborgd

Energyst kan bogen op jarenlange expertise. Het werken met complexe projecten is haar vakmensen wel toevertrouwd. Om haar kwaliteit te waarborgen, beschikt Energyst over verschillende certificaten en normeringen als ISO 9001:2008 (voor kwaliteitmanagementsystemen). Momenteel is men bezig met het behalen van ISO 14001 en ISO 180001 certificeringen (voor milieu, gezondheid en veiligheid). De vestiging is Bladelis bovendien VCA**-gecertificeerd en alle operationele medewerkers zijn VCA gediplomeerd.

Energyst gelooft niet in onmogelijkheden. Is een standaard oplossing niet voor handen, dan zoekt ze samen met u naar nieuwe mogelijkheden. Geholpen door jarenlange ervaring in diverse branches en toepasingen. Ongeacht hoe groot of klein de vraag is, hoe makkelijk of complex de uitdaging, Energyst levert turn key oplossingen om het project tot een goed einde te brengen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!