home » bedrijven » Bouw »

ERVE INSTALLATIEBEDRIJF, VAN

Ceramstraat 16, 5013 BB Tilburg
Postbus 8014, 5004 GA Tilburg

Tel. (013) 5422142
Fax (013) 5350591
E-mail: info@vanervetilburg.nl
Website: www.vanervetilburg.nl

Aantal medewerkers: 19
Vestigingsjaar: 1931

Je kunt alleen door kritisch te kijken komen tot de beste oplossing. Dat is al jarenlang het uitgangspunt van Van Erve Installatietechniek uit Tilburg. Een kritische blik betekent in veel gevallen dat er kosten worden bespaard.

Een probleem met de centrale verwarming, of met de waterleiding: daar zit niemand op te wachten. Het comfort wordt daardoor aangetast, en dat heeft weer een weerslag op het werk van de medewerkers. Snel oplossen dus.

Snelle aanpak niet altijd een goede aanpak

Maar een snelle aanpak is lang niet altijd een goede aanpak. Je moet exact weten wat het probleem is. Heb je eenmaal de oorzaak gevonden, dan weet je hoe het probleem kan worden getackeld. Maar binnen de installatietechniek is daar dikwijls een zorgvuldig onderzoek voor nodig, denk bijvoorbeeld aan lekkages. Kritisch kijken dus. Niets aan het toeval overlaten. Structureel zoeken naar wat er aan de hand is: alleen dan kan een structurele oplossing worden aangeboden.

Van Erve Installatietechniek weet dat als geen ander – het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud van alle mogelijke leidingwerk, met uitzondering van elektra. Onder de werkzaamheden valt onder ander het plaatsen van airconditioningsnieuwe dakbedekking, zonnepanelen en warmtepompen. Dat – samen met verbouwingen – kan met partners worden aangeboden. Ontzorgen in optima forma dus.

Zorgvuldig handelen, maar er zo snel mogelijk bij zijn. Ook dat kenmerkt Van Erve Installatietechniek. Bij calamiteiten rukken we uit: er is geen tijd te verliezen. We kunnen dit doen, omdat we een mkb-bedrijf zijn: niet te groot, niet te klein, korte lijntjes, dus doorpakken. Die zekerheid kan contractueel worden vastgelegd – een geruststellende gedachte.

Ook in het weekend en ’s avonds

Als het probleem is opgespoord, moeten de klanten een keus uit verschillende oplossingen kunnen maken die (financieel) het beste bij hen past. Daartoe biedt Van Erve Installatietechniek een aantal scenario’s aan. Soms kan een scenario heel verrassend zijn - helemaal niets doen als de kosten veel te hoog uitpakken. Want we kiezen altijd voor langdurige klantenrelaties, dus kiezen we altijd voor een eerlijk advies.

Van Erve Installatietechniek is een flexibel bedrijf en past zijn werktijden aan de wensen van de klant aan. Op zaterdag en zondag, ’s morgens heel vroeg, of in ’s avonds – wat u prettig vindt. Soms is het nodig dat dit wordt afgestemd met meerdere partijen – pandeigenaren én huurders. Van Erve Installatietechniek regelt dat.

Klanten moeten verlost worden van de ellende. Daarvoor heb je vaklui nodig. Van Erve Installatietechniek heeft die. Sommigen steken er bovenuit, winnen prijzen bij (internationale) wedstrijden. Alle medewerkers zijn allround opgeleid, dus altijd inzetbaar. En ze hebben allemaal een eigen specialisatie. Met andere woorden: elk probleem wordt getackeld.

Regel uw oude cv-ketel opnieuw in

Kritisch kijken voorkomt hoge aanschafkosten. Zo klopt het idee dat een oude cv-ketel vervangen voor een nieuw model financieel voordelig is niet altijd. De oude ketel opnieuw inregelen kan veel aantrekkelijker zijn.

Duurzaam werken. Netjes werken. Ook daarmee onderscheiden we ons. De afvalstromen worden gescheiden; we gebruiken milieuvriendelijke producten. Bij het werk gaan we zorgvuldig om met de gebruikers van een pand. Als we weer vertrekken, kun je niet zien dat Van Erve Installatietechniek is geweest. Je merkt het wel: al het leidingwerk functioneert weer zoals het hoort.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!