ESSER VERPAKKINGEN B.V.

Aresstraat 15
5048 CD Tilburg

Vossenberg

Tel. (013 ) 5710730

E-mail: info@esserverpak.nl
Website: www.esserverpak.nl

Aantal medewerkers: 7
Vestigingsjaar: 1992

Esser verpakkingen levert alles op gebied van verpakkingsmaterialen

Esser Verpakkingen uit Tilburg heeft het antwoord op alle verpakkingsvraagstukken. Doordat zij over een eigen productielijn beschikken is bijna alles en in elke maat te leveren. Service staat voorop bij Esser Verpakkingen. Dit komt tot uiting in een klantgerichte aanpak en een streng kwaliteitsbeleid. Uiteraard leveren zij altijd voor een concurrerende prijs.

Moderne productielijn

De moderne computergestuurde productielijn is in staat een grote verscheidenheid aan formaten te fabriceren. Maar goede machines is niet het enige wat nodig is voor een topproduct. Wim Esser: “Bij het werken met plastic, is gevoel voor het materiaal net zo belangrijk. Ons personeel wordt geschoold binnen de eigen organisatie, op die manier hebben wij hier mensen werken die precies weten waarmee zij bezig zijn. Om de kennis op niveau te houden zorgen wij voor interne bijscholing.”

Snelle leveringen

Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar en in de tijd heeft het zich ontwikkeld tot een onderneming dat zich richt op de middelgrote leveranties. “Er is veel vraag naar kleinere hoeveelheden verpakkingsmateriaal,”  “Wij spelen daar op in en kunnen een specifiek product leveren naar de wens van de klant. Het is belangrijk dat er op tijd geleverd wordt en daarom garanderen wij een levertijd van een week indien het een voorraadartikel is. Het bedrijf beschikt over een grote standaardvoorraad, van karton in verschillende maten tot basismaterialen in allerlei breedtes. Dit alles staat in het magazijn dat ruimte heeft voor elfhonderd pallets. Hierdoor is bijna alles op voorraad en is een snelle levering door onze eigen vervoersdienst gegarandeerd.”

Indrukwekkend assortiment

Dat bijna alles wat op het gebied van verpakkingen te leveren is blijkt wel uit het indrukwekkende assortiment. Polyethyleen plasticzakken, hulzen, folie, verzendenveloppen confectiehoezen, bedrukte draagtassen, polyproptassen, PP-verpakkingsband, technische tapes, verpakkingstapes eventueel bedrukt, luchtkussenfolie, - zakken en -vellen, strechfolie, polyesterverpakkingsband, pakpapier,  kartonnen dozen, kokers en platen, diverse soorten touw, hoekprofielen en bandstaal.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij het Tilburgse bedrijf.  Wim Esser: “Wij verlangen alleen de beste materialen van onze leveranciers. Door ons kwaliteitssysteem houden wij de leveringen nauwlettend in de gaten. Als het niet van de beste kwaliteit is sturen wij het gelijk terug. Die strenge kwaliteitsnorm passen wij ook op ons zelf toe. Bij de verwerking wordt nauwlettend in de gaten gehouden of dat alles aan de wens van de klant voldoet. Want die heeft natuurlijk recht op een topproduct.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!