ESTATE INTERNET B.V.

Sportweg 14, 5037 AC Tilburg
Postbus 5091, 5004 EB Tilburg

Tel. (013) 5350435
Fax (013) 5359110
E-mail: info@estate.nl
Website: www.estate.nl

Aantal medewerkers: 30
Vestigingsjaar: 1996

Bij Estate geloven we in happiness. Positieve, gedreven collega's zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Estaters zijn nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en willen die succesvol toepassen. Wij zijn de digitale katalysator voor de bedrijven wiens doelen wij helpen te realiseren.

Met onze 20 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen wij iedereen een state of the art experience. Als Sitecore Gold Implementation Partner en nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS hebben wij al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.

In een snel veranderende wereld met ongekende digitale mogelijkheden loopt Estate voorop. We zijn gek op nieuwe technologie, vernieuwend in onze aanpak en flexibel in onze processen. Niet bang om te experimenteren met innovatieve ideeën over werk en leiderschap. We geloven in autonomie en talentontwikkeling. Met status en macht hebben we niet zo veel. Onze taakverdeling gebeurt zelfsturend, op basis van enthousiasme, talent en skills. Ook daarin lopen we voorop. En dat is spannend!

#Agilelicious

Agilelicious staat voor onze eigenwijze manier van werken. Voor een proces en resultaten met aantrekkingskracht. Maar ook voor onze work hard, play hard mentaliteit. Niet voor niets houden we bij Estate van een feestje!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche