EVERTS & WEIJMAN GROENVOORZIENINGEN B.V.

Dorpsstraat 147a, 6871 AG Renkum

Tel. (0317) 313521
E-mail: info@everts-weijman.nl
Website: www.everts-weijman.nl

Een goed verzorgde bedrijfstuin geeft een positieve eerste indruk

Mooie groenaanleg rondom uw oprit, parkeerterrein of bedrijfstuin vormen uw visitekaartje. Een eerste indruk kun je immers maar één keer maken. Een verzorgde tuin of entree rond uw bedrijf zorgt voor een prettige aankomst van uw klanten of gasten. De positieve toon is meteen gezet. Everts & Weijman weet als hovenier precies hoe zij uw representatiewaarde kan verhogen en is graag uw partner van tuinontwerp tot volledige tuinaanleg. 

Ieder seizoen genieten van uw groen

De 4 seizoenen hovenier is in staat om van uw tuin een waar buitenparadijs te maken. Of het nu gaat om een grote tuin rondom uw hele pand of een kleine buitenruimte die dringend een opfrisbeurt nodig heeft. Everts & Weijman verzorgt al jarenlang groenaanleg, groenonderhoud, groenrenovatie en tuinontwerp voor diverse bedrijven, (zorg)instellingen, scholen, gemeenten, industrieterreinen, bedrijfsverzamelgebouwen of verenigingen van huiseigenaren in de regio Renkum, Arnhem en Ede. 

Groenaanleg

“Wij adviseren, ontwerpen, renoveren en zorgen voor de realisatie van de groenaanleg. We toveren een saaie kleine binnenplaats om tot een aantrekkelijke groene omgeving waar medewerkers graag in de pauze een luchtje scheppen of waar klanten even een kop koffie kunnen drinken. We richten verder complete buitenruimtes in, inclusief de bestrating, afvoer van het regenwater tot het creatief bedenken van parkeeroplossingen. Dat is meteen ook onze kracht. Wij denken mee met de klant en we denken in oplossingen”, vertelt Anton Peters, eigenaar van Everts & Weijman. Peters was eerst medewerker en nam in 2000 het bedrijf over van de compagnons Jan Everts en Henk Weijman. Het hoveniersbedrijf, dat al sinds 1970 een begrip is in de regio, heeft inmiddels 10 tuinexperts in dienst die de tuinen aanleggen. 

Groenonderhoud

Everts & Weijman laat uw (bedrijfs)tuin of groene omgeving er het hele jaar door tiptop uit zien. U stemt de frequentie van het onderhoud af met de hovenier. Het 4 seizoenen onderhoud bestaat o.a. uit: bemesten, onkruidbestrijding, gazononderhoud, snoeien en knippen van heggen, hagen, vaste heesters, planten of bomen, grondwerk en/of afvoeren van gevallen bladeren. De status van het afgesproken groenonderhoud kunt u zelfs via een beschermde omgeving op de website bekijken. 

Duurzame tuinen

Dat het hoveniersbedrijf duurzaamheid zeer serieus neemt, blijkt overduidelijk. “Als bedrijf zijn we ons van duurzaamheid bewust. Wat we van de aarde gebruiken, moeten we ook weer teruggeven”, benadrukt Peters. “We voeren dit proces ook graag met de klant door, bijvoorbeeld om de groene ruimte zo duurzaam mogelijk in te richten.” De aandacht voor duurzaamheid blijkt ook uit de machines die op duurzame brandstoffen draaien en het gebruik van moderne technische middelen. Everts & Weijman werkt op zes gebieden aan duurzaamheid: voorkomen van verspilling, schadelijke emissie beperken, processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen, efficiënt transporteren, innovatief ondernemen en aanjager zijn om samen met andere bedrijven duurzamer te worden en te werken. Everts & Weijman is kortom volop in beweging om duurzaamheid in het DNA te krijgen, zowel intern- als extern. 

Uw tuin is uw visitekaartje

Wilt u een tuin laten ontwerpen, uw groene omgeving opfrissen of uw buitenkamer laten onderhouden? Anton Peters komt voor een kennismakingsgesprek en inventarisatie van de mogelijkheden graag bij u langs. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche