FIEVEZ ADVOCATEN

Gotlandstraat 2, 7418 AZ Deventer


Tel. (0570) 613327
Fax (0570) 616236
E-mail: fievez@fievezadvocaten.nl
Website: www.fievezadvocaten.nl

Aantal medewerkers: 11 (7 advocaten, 4 secretaresses)
Vestigingsjaar: 1962

Het kantoor

Fiévez is het oudste advocatenkantoor in Deventer. Onze oprichter heeft de volgende generatie opgeleid. En zij leiden de nieuwe generatie weer op. We zijn een bedrijf met toekomst, met visie, met toekomstvisie! Jong leert van oud en oud van jong. Inmiddels is Fiévez een kantoor met zeven advocaten die allemaal als motto hebben “het ontzorgen van de cliënt”.

Laagdrempelige aanpak

Iedere advocaat heeft zijn/haar eigen secretaresse zodat u makkelijk kunt communiceren met de betreffende secretaresse van de advocaat en niet bij elk telefonisch contact opnieuw uw verhaal hoeft te doen. De lijnen binnen ons kantoor zijn zeer kort. Iedere advocaat is rechtstreeks te benaderen via zijn/haar persoonlijke e-mailadres. Hierdoor bieden wij aan cliënten een laagdrempelige aanpak van uw zaak.

Informele sfeer

Binnen het kantoor heerst een informele sfeer. Deze informele sfeer hanteren wij ook graag in het contact met onze cliënten. U kunt de advocaten van Fiévez te allen tijde bellen, mailen of faxen met uw juridische vraag. De advocaten van Fiévez zijn er om u te ontzorgen zodat u zich volledig kunt richten op andere belangrijke zaken.

Diverse connecties

De advocaten van Fiévez hebben in de stedendriehoek veel connecties opgebouwd die ook voor u als ondernemer en particulier handig kunnen zijn. Zo werken de advocaten van Fiévez geregeld samen met accountants, notarissen en belastingadviseurs indien de zaak daarom vraagt. Op deze manier bent u gegarandeerd van de juiste juridische aanpak van de zaak.

Kwaliteit van dienstverlening

Binnen het kantoor van Fiévez advocaten is het beleid dat elke advocaat een specialisatieopleiding afrond. Op deze manier waarborgen de advocaten van Fiévez de kwaliteit van hun dienstverlening. Inmiddels hebben vijf van de zeven advocaten deze specialisatieopleiding als met goed gevolg afgerond.

Fiévez advocaten richt zich vooral op ondernemers, maar behartigt ook de belangen van instellingen en natuurlijke personen. Één van onze belangrijkste rechtsgebieden is het ondernemingsrecht.

Ondernemingsrecht

De ondernemingsrechtadvocaten van Fiévez zijn in de eerste plaats ook zelf ondernemer. Zij weten daarom als geen ander wat er speelt op het gebied van ondernemingsrecht. De volgende onderwerpen hebben met name onze aandacht:

  • Overnames, fusies en aandelenoverdrachten.
  • De beoordeling en het opstellen van contracten, zoals algemene voorwaarden, agenturen en licentie-overeenkomsten.
  • De keuze voor een bepaalde rechtsvorm, zoals een V.o.f., B.V., N.V., eenmanszaak of commanditaire vennootschap, en het opstellen van de bijbehorende contracten.
  • Geschillen tussen aandeelhouders, vennoten, bestuurders en het voorkomen daarvan.
  • Bestuurdersaansprakelijkheid bij betalingsproblemen.

Arbeidsrecht

Als ondernemer (en uiteraard ook particulier) kan iedereen te maken krijgen met het arbeidsrecht. De advocaten van Fiévez kunnen u zowel op het ondernemingsrechtelijke vlak als op het arbeidstechnische vlak bijstaan en adviseren. Te denken valt aan:

  • Individueel en collectief ontslagrecht;
  • Medezeggenschap;
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en beëindigingovereenkomsten;
  • Beoordelen van pensioenovereenkomsten, wijziging daarvan, pensioenreglementen en uitvoeringsovereenkomsten;

Contact

Heeft u als ondernemer juridische vragen? Of heeft u als particulier vragen over uw rechten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Fiévez advocaten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!