home » bedrijven » Bouw »

FIVOMONT INTERIEURAFWERKING B.V.

Logo FIVOMONT INTERIEURAFWERKING B.V.

Schutweg 13
5145 NP Waalwijk

Tel. (0416) 567 233
Fax. (0416) 567 235

E-mail: info@fivomont.nl
Website: www.fivomont.nl

Fivomont Interieurafwerking B.V.

wand- en plafondafwerking onder één dak

Al 25 jaar een begrip op het gebied van interieurafwerking: Fivomont. Het bedrijf uit Waalwijk bedient zowel particulieren als bedrijven met oplossingen op het gebied van schuifdeurkasten, wand- en plafondafwerking en verlichting. 

Breed assortiment

Sinds de oprichting, begin jaren negentig, is Fivomont uit Waalwijk uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van woning- en projectinrichting in de breedste zin des woords. Fivomont onderscheidt zich vooral door zijn brede assortiment.

  1. Kasten

    Op het gebied van kasten biedt Fivomont oplossingen voor elk budget. De schuifdeur- en interieursystemen van SolidDoor zorgen voor 40 tot 60 procent meer opbergruimte dankzij de slimme, geheel op maat gemaakte kastinrichting. Daarnaast biedt Fivomont via zijn budgetlabel KastDeals.nl betaalbare schuifdeur- en kastinterieurs. Het verschil zit hem vooral in de gebruikte materialen en in de hoeveelheid keuzes qua afmetingen.
  2. Wand- en plafondafwerking

    Van wand- en plafondpanelen tot metalstud- en glaswanden: Fivomont levert wand- en plafondafwerking in vele soorten en maten. Binnen Nederland is Fivomont exclusief dealer van Luxalon aluminiumplafonds, die geschikt zijn voor toepassing in onder meer badkamers en keukens. Ook is het bedrijf importeur/distributeur van wand- en plafondpanelen van het Duitse kwaliteitsmerk MeisterWerke.
  3. Verlichting

    Ten slotte biedt Fivomont (LED-)verlichtingssystemen in alle denkbare soorten en maten. 

Showroom

In Waalwijk beschikt Fivomont over een 600 vierkante meter tellende showroom. In dit inspiratiecentrum kunnen klanten op afspraak zich oriënteren en inspiratie opdoen. Uiteraard kunnen ook architecten, interieurontwerpers en aannemers hier (samen met hun klanten) terecht voor inspiratie.

Aansprekende projecten

Recent voltooide Fivomont een aantal aansprekende projecten voor zakelijke klanten. Zo voorzag het bedrijf alle Nederlandse en Belgische winkels van opticienketen Hans Anders van nieuwe plafonds. In Den Bosch bracht Fivomont in het voormalige klooster Mariënburg systeemwanden en -plafonds, glaswanden en metalstudwanden aan. En in opdracht van Melanchthon Business School in Bleiswijk verzorgde het bedrijf recent systeemplafonds en wandbekleding.