FLOWSERVE B.V.

Logo FLOWSERVE B.V.

Parallelweg 6
4878 AH Etten-Leur
Postbus 25
4870 AA Etten-Leur

Tel. (076) 5028200

Website: www.flowserve.com

Flowserve

Flowserve Corporation heeft onlangs haar nieuwe vestiging in Hulst geopend. Deze nieuwe vestiging vindt haar oorsprong in twee Flowserve vestigingen welke tot voor kort in Antwerpen en Terneuzen waren gesitueerd. Het begon allemaal zo’n vijf jaar geleden met de overname van een onderhoudswerkplaats op het Dow terrein. Vanaf dat moment zijn enthousiaste Flowserve medewerkers vanuit deze werkplaats in Terneuzen werkzaam geweest. 

Centraal gelegen

Gezien het feit dat Flowserve tevens vanuit Antwerpen actief was, alsook de wens om de toegankelijkheid van de Flowserve werkplaats voor zowel de Nederlandse als Belgische markt te vergroten, is de keuze gemaakt om de vestigingen in Terneuzen en Antwerpen samen te voegen in een nieuw centraal gelegen pand te Hulst. Flowserve kan op deze manier haar krachten bundelen en haar klanten nog beter bedienen. 

Mogelijkheden Service Centrum Hulst

De nieuwe vestiging in Hulst is ingericht met het oog op de toekomst. Het Service Centrum beschikt over de volgende mogelijkheden:

 1. Balanceerbanken
 2. Conventionele draaibanken 
 3. Freesmachines
 4. CNC-kotterbank
 5. CNC-draaibank 
 6. CNC-bewerkingsmachine
 7. 3D CTG scan (Components Technology Group) 
 8. Kraancapaciteit tot 20 ton
 9. On-site serviceverlening
 10. Engineering capaciteit
 11. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaarheid

Quick Response Center

Een Flowserve Service Centrum wordt binnen Flowserve een ‘Quick Response Center’ (QRC) genoemd: goede en snelle service staat centraal. Het Pomp QRC te Hulst maakt onderdeel uit van een groter netwerk van Flowserve QRC’s, gesitueerd over de hele wereld en nabij klanten. Flowserve QRC’s zijn vestigingen waar de klant terecht kan voor o.a. onderhoud, reparatie en upgrades. Deze vestigingen zijn op strategische wijze gesitueerd om zo de klanten lokaal en optimaal ondersteuning te kunnen bieden. Het QRC-netwerk biedt persoonlijke service en expertise, zodat kan worden gewaarborgd dat de pomp in het veld topprestaties blijft leveren. 

Maatwerk

Het QRC in Hulst richt zich met name op de markt voor industriële pompen, terwijl het QRC in Etten-Leur de markt voor engineered pompen bedient. Het gaat in dat geval om maatwerk. Als netwerk is het voor Flowserve mogelijk om exact die service te verlenen waar de klant om vraagt. Van onderhoudswerkzaamheden tot reparatie en van engineering tot performance testen: Flowserve staat voor u klaar! 

Werken bij Flowserve

Vanuit de vestiging te Hulst is een team van meer dan 40 medewerkers actief. Daarbovenop biedt de vestiging regelmatig mogelijkheden voor enthousiaste nieuwe collega’s. De vacatures voor een vaste aanstelling zijn inzichtelijk via deze pagina. Van tijd tot tijd zijn er tevens mogelijkheden om als tijdelijke kracht aan de slag te gaan. Een overzicht van deze tijdelijke posities of nadere informatie over de vaste aanstellingen, kan worden opgevraagd via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.