FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH

Website: www.flynth.nl

Informatie over de vestigingen 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Etten-Leur leest u onderaan deze pagina.

Flynthvision geeft ondernemer Dick Bruins Slot energie voor nieuwe uitdagingen.

De 45-jarige Dick Bruins Slot is een ondernemer pur sang. Als hij ergens een kans ziet, zal hij die zo snel mogelijk grijpen. Dat heeft tot nu toe al geleid tot onder meer twee tegelzetbedrijven, een tegelwinkel in Zwolle en in Sneek, een stukadoorsbedrijf, een eigen uitzendbureau en een renovatiebedrijf. Stilzitten is er voor Dick niet bij. Hij blijft op zoek naar nieuwe uitdagingen. “Ondernemen is gewoon een onderdeel van mijn leven. FlynthVision helpt me om daarbij de juiste keuzes te maken. Zonder inzicht in je actuele cijfers kun je immers nooit winstgevend groeien.”

Dicks loopbaan tot nu toe leest als een schoolvoorbeeld van de ‘self made man’. Ooit begonnen als hulp in de bouw, werkte hij zich op tot metselaar en tegelzetter, om vervolgens een eenmanszaak te beginnen op het gebied van tegelwerken. Die onderneming vormde het startpunt van een reeks aan acquisities en uitbreidingen. Vandaag de dag heeft Dick 13 BV’s  onder zijn vleugels. En ze functioneren allemaal volgens Dicks eenvoudige, maar doeltreffende filosofie: “Zorg ervoor dat je inkomsten hoger zijn dan je kosten.”

Niet denken, maar zien

Grip op actuele cijfers is volgens Dick een absolute voorwaarde voor groei. “Denken is iets heel anders dan zien”, vertelt hij. “Je kunt er niet zomaar vanuit gaan dat het financieel ‘wel goed zit’ met je bedrijf. Je moet het zien en het liefst zo regelmatig mogelijk. Alleen dán weet je of er genoeg kapitaal is om bijvoorbeeld een nieuwe acquisitie te doen. Bovendien kan ik fysiek nooit elke dag bij elk bedrijf zijn. Ik heb dus op één plek een overzicht nodig van de financiële situatie van al mijn bedrijven.”

Gefundeerde beslissingen

Dankzij FlynthVision ziet Dick precies hoe zijn bedrijven er financieel voor staan en kan hij gefundeerde beslissingen nemen op basis van actuele cijfers, in plaats van verouderde jaar-gegevens. Flynth relatiemanager Wiljan Freriks onderschrijft het belang van actuele cijfers voor Dick. “De marges in de bouwsector zijn op dit moment superdun en er is veel concurrentie”, zegt hij. “Je hebt dus een instrument nodig dat je duidelijke, toekomstgerichte financiële infor-matie geeft, zodat je daarop kunt sturen.”

Toekomst

Wat de toekomst precies voor Dick brengen zal, weet hij nog niet. Maar iedere dag kan er weer een nieuwe kans op zijn pad komen. En daar wil  hij graag goed op voorbereid zijn. “Ik wil graag pionieren”, zegt hij. “En dat is gelukkig nóg beter mogelijk met FlynthVision. Je leeft in het nú en dus moet je met beide benen op de grond staan en nu weten wat er speelt. Met jaarcijfers alleen kom je er niet. Nu kan ik altijd gericht sturen en houd ik voldoende tijd en energie over om in nieuwe uitdagingen te steken!”

Vestigingen

Wilt u weten wat FlynthVision kan betekenen voor úw doelen en ambities? Onze adviseurs vindt u onder andere in onderstaande vestigingen:

 

Flynth 's-Hertogenbosch
Pettelaarpark 89
5216 PP 's-Hertogenbosch

Postbus 2175
5202 CD 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6581800
Fax (073) 6581899
E-mail: denbosch@flynth.nl

Flynth Etten-Leur
Bredaseweg 175
4872 LA Etten-Leur

Postbus 1002
4870 BA Etten-Leur

Tel. (076) 5016933
Fax (076) 5022882
E-mail: etten-leur@flynth.nl

Flynth Eindhoven
Meerenakkerweg 1-21
5652 AR Eindhoven

Postbus 7012
5605 JA Eindhoven

Tel. (040) 2552929
Fax (040) 2552521
E-mail: eindhoven@flynth.nl

 
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!