FOCKENS & VAN PUIJENBROEK MACHINEFABRIEK

Hambakenwetering 28, 5231 DC 's-Hertogenbosch
Postbus 722, 5201 AS `s-Hertogenbosch
High Tech Park
Tel. (073) 6462121
Fax (073) 6462112
E-mail: info@fp.nl
Website: www.fp.nl

Aantal medewerkers: 24
Vestigingsjaar: 1981

Fockens & van Puijenbroek is een fijnmechanische industrie, die conform ISO 9001 complete machines bouwt, engineert, onderdelen en halffabricaten toelevert voor diverse industrieën in binnen- en buitenland.

Visie en missie

De basis van ons succes ligt in ons meedenken met u. Samen zoeken naar innovatieve oplossingen door ons te verplaatsen in u, uw onderneming en uw specifieke situatie. Het resultaat is goeddoordachte maatwerkoplossingen, innovatieve toepassingen en een optimale service, die u de garantie geven een betrouwbare partner naast u te hebben staan. Daarbij maken wij het niet moeilijker dan nodig is; het kiss-principe (keep it simple stupid) bewijst z’n kracht keer op keer.

Afspraak is bij ons dan ook afspraak. Dat verwachten we van onze leveranciers en dat eisen we van onze medewerkers. U mag dat dus ook van ons eisen. Mogen wij ook voor u de strategische partner in de machinebouw worden?

Een greep uit onze activiteiten:

  • Engineering en fabricage van machines voor bedrijfsmechanisatie, alsmede speciale op- en afwikkelapparaten, interne transportsystemen.
  • Prototype bouw en ontwikkeling van o.a. semi automatische voeg- en freesmachines, semiautomatische metselrobot.
  • Toeleveringsbedrijf voor draaien, CNC draaien, frezen, CNC frezen, slijpen, boren, lassen, constructiewerk en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden.
  • Diversiteit aan materiaalverwerking t.w.; staal, gelegeerd staal, gietijzer, RVS, titanium, non-ferro metalen en kunststoffen.
  • Export van machines voor de connector industrie in Europa, VS en het Verre Oosten.
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!