home » bedrijven » Bouw »

GAFFERT B.V.

Costerweg 4
5466 AM Veghel
Postbus 516
5460 AM Veghel

Tel. (0413) 365955

E-mail: info@gaffert.nl
Website: www.gaffert.nl

Aantal medewerkers: 38
Vestigingsjaar: 1938

Al ruim 70 jaar staat Gaffert B.V. in binnen- en buitenland bekend als een expert in speciaal transport en kraanverhuur. Meerdere disciplines verzorgen zij onder één dak waardoor zij in de loop der jaren enorm veel kennis en ervaring hebben opgedaan.

Omdat zij zowel de werkvoorbereiding als de uitvoering ervan in eigen beheer heeft, leidt dit vaak tot slimme en kostenbesparende oplossingen. Daardoor is Gaffert BV voor u dé aanspreekpartner bij uitstek voor al uw transport- en hijsproblemen.

Gaffert B.V. concentreert haar activiteiten op drie disciplines: exceptioneel transport, kraanverhuur en industriële verhuizingen. Waar veel bedrijven nee tegen een moeilijke opdracht zeggen, daar stropen wij juist onze mouwen op!

Ondanks het feit dat wij een kleine speler zijn, kunnen wij met gemak met de grote jongens mee. Vooral doordat wij écht meedenken met onze klant en met gerichte innovatieve en creatieve oplossingen komen!

Historie

De geschiedenis van dit unieke familiebedrijf gaat terug tot het jaar 1938. Zoals destijds gebruikelijk, werd gestart met het gebruik van echte paardenkrachten om bomen vanuit de bossen naar plaatselijke timmerbedrijven te vervoeren. Snel na WO II werd het eerste gemotoriseerde voertuig aangeschaft en het werkgebied vergroot tot aan de Ardennen.

De zoons Rob en Willy deden hun intrede in het bedrijf en de transportactiviteiten werden uitgebreid met kraanwerk. Tevens vond de internationalisering van de activiteiten tot een Europees en zelfs wereldwijd niveau plaats. Inmiddels staat de 3e generatie sinds 2008 aan het roer.

Exceptioneel transport

Exceptioneel vervoer is alles wat te lang, te breed, te hoog en te zwaar is voor normaal vervoer. Wanneer het onmogelijke mogelijk gemaakt moet worden, dan komt Gaffert B.V. om de hoek kijken. Of het nu gaat om zware elementen tot een totaal terreingewicht van 250 ton, brede ladingen van 8 meter of meer honderden kilometers vervoeren, hoogte transporten van wel 15 meter, in één keer een heel unit-park wegrijden of lengtetransporten met behulp van een dolly; voor ieder transport hebben wij de voertuigen die in de juiste configuratie samengesteld kunnen worden.

Kraanverhuur

Wat betreft kraanwerk hebben wij ons gespecialiseerd in de verhuur van telescoopkranen, torenkatkranen en autolaadkranen. De telescoopkranen zijn vooral bedoeld voor het hijsen van zware elementen, waarbij het kleinere segment vooral in de staalconstructie gebruikt wordt.

De torenkatkranen zijn ontworpen voor het snelle werk op de bouw en hebben een korte (de)montagetijd, waardoor meerdere karweien op één dag geen probleem zijn. Diverse vrachtauto’s zijn met autolaadkranen uitgerust om de ladingen te kunnen transporteren én hijsen. Vooraf wordt altijd besproken en afgestemd welk type kraan de beste keuze in een bepaalde situatie is.

Industriële verhuizingen

Bij machineverhuizingen komen meerdere disciplines bijeen. Veelal gaat het om een combinatie van zowel horizontaal als verticaal transport, waarbij de ruimte en mogelijkheden vaak beperkt zijn. Ons team van specialisten verzorgt voor u de complete verplaatsing van uw kostbare inventaris.

Of het nu om een nationale of internationale verhuizing gaat, één machine of een complete fabrieksverplaatsing, wij verzorgen een vlekkeloze verhuisoperatie. Niet voor niets worden wij door tal van klanten voor de meest complexe opdrachten ingehuurd. Daar waar anderen stoppen, gaan wij door.

Kwaliteit

Professionaliteit, inventiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan zeer hoog in het vaandel. Gaffert B.V. is niet voor niets synoniem met menselijke betrokkenheid, logistiek vakmanschap en inventieve transport- en hijsoplossingen. Naast het VCA*certificaat zijn wij tevens in het bezit van het ISO9001:2008-certificaat. Ons streven is niet de grootste te zijn, wel de beste!

Nominatie

Onlangs is Gaffert B.V. door de Europese branchevereniging voor exceptioneel transport en kraanverhuur ESTA genomineerd voor de prestigieuze Awards of Excellence 2012 in de categorieën ‘Transport Job of the Year < 120 t’ en ‘Crane Job of the Year < 120 t’. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het jaarlijkse galadiner, ditmaal in het Hilton Charles de Gaulle hotel te Parijs.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!