GEDO ELEKTRO B.V.

De Amert 134
5462 GH Veghel

Tel. (0413) 291068

E-mail: info@gedo-elektro.nl
E-mail: info@gedo-beveiliging.nl
Website: www.gedo-elektro.nl

Aantal medewerkers: 35

Gedo Elektro B.V. is niet zomaar een elektrobedrijf!

Een wereld zonder elektriciteit kunnen we ons niet meer voorstellen. Daarom is het van groot belang dat er bedrijven zijn die zorgen dat elektronische installaties goed onderhouden worden. De specialisten van Gedo Elektro B.V. uit Veghel staan dan ook 24/7 klaar om eventuele problemen op te lossen. Maar het allround elektrobedrijf heeft de zakelijke markt, retail en particulieren nog veel meer te bieden. 

Gedo Elektro B.V. werd in 1990 opgericht door de heren Van Gerwen en Dortmans. Van daaruit groeide het bedrijf uit tot wat het nu is; een allround elektrotechnisch installatiebedrijf met een team van 32 professionals. Het Brabantse Bedrijf biedt een compleet pakket aan particulier en zakelijke diensten op het gebied van elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties. Daarnaast is Gedo ook actief op het gebied van telematica, bus-installaties & domotica en tegenwoordig steeds belangrijker: duurzame installaties. En uiteraard een prima service- en onderhoudsafdeling.

Vertrouwd 

In 2011 besloten de oprichters van het bedrijf dat het tijd was om het stokje over te dragen aan een volgende generatie. Maar daarvoor wilden ze niet zomaar een overnamepartner, maar iemand die ze kenden en vertrouwden. Daarbij kwamen ze in eerste instantie uit bij twee hoofdmonteurs en Carl Manders, die al  jaren in dienst was als werkvoorbereider en tekenaar. Uiteindelijk besloten de twee hoofdmonteurs toch liever op de werkvloer te blijven en werd Manders vanaf begin 2012 mede-directielid en nam hij per januari 2017 het complete stokje over. Zo bleef de continuïteit van Gedo gegarandeerd en in vertrouwde handen. 

Vakmanschap

Mede dankzij de inzet van alle medewerkers werd de overname een groot succes. De informele sfeer en het hechte team zorgden ervoor dat Gedo kon blijven uitdragen waar het voor staat: vakmanschap. Het bedrijf hecht er aan om zelfstandigheid en initiatief binnen het team te stimuleren. Met trots en plezier wordt dagelijks gewerkt aan de realisatie en het onderhoud van elektronische- en beveiligingsinstallaties. 

Complete service 

De professionals van Gedo Elektro B.V. adviseren en begeleiden de betrokken partijen gedurende het hele traject: van offerte tot oplevering. Maar ook daarna blijft het bedrijf haar klanten ontzorgen, door onderhoud en service op de geleverde installaties te bieden. Of het nu gaat om kantoor- en bedrijfsgebouwen, woningen, winkelpanden, sportcentra, horecagelegenheden of onderwijs- en zorginstellingen, Gedo is betrokken en levert kwaliteit. 

Duurzame energie

Het thema duurzame energie krijgt ook bij Gedo Elektro B.V. volop de aandacht die het verdient. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van duurzame installaties zoals zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto's. Voor iedere klant wordt door een specialist bekeken wat de juiste oplossing is, passend bij het energieverbruik. Natuurlijk met het doel om zoveel mogelijk energie te besparen en zo bij te dragen aan een beter klimaat. 

Gedo Beveiliging B.V. 

Een andere belangrijk onderdeel van het bedrijf is de beveiligingstak. De vakmensen van Gedo Beveiliging B.V. zorgen voor de volledige beveiliging van woningen en bedrijfspanden: alarminstallaties, camerabeveiliging,  inbraaksystemen, toegangscontrole met bijbehorende onderhouds- en meldkamercontracten. De moderne beveiligingssystemen kunnen eenvoudig worden bediend via de smartphone.  In- en uitschakelen, het bekijken van (video)beelden en het ontvangen op de telefoon behoren tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar alle producten en diensten van Gedo Elektro B.V.? Kijk dan snel op de website voor meer informatie!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!