GELEIJNS HOVENIERS

Logo GELEIJNS HOVENIERS

Hazeldonk 6
4772 PA Langeweg

Tel. (0168) 323 023

E-mail: info@geleijns-hoveniers.nl
Website: www.geleijns-hoveniers.nl

Van kleine stadstuin tot landelijke oase

Een tuin laten ontwerpen, dan moet je kunnen zien wat het gaat worden. Geleijns Hoveniers uit de gemeente Moerdijk neemt dat heel letterlijk: klanten die een tuinontwerp laten maken, krijgen vrijkaartjes voor Tuinen van Appeltern, hét tuinideeënpark van Nederland.

Tuinontwerp

Een tuin is het verlengstuk van je woonkamer. Je wilt die kunnen beleven, erin kunnen leven. Maar hoe deel je die tuin in? Voor veel mensen is dat een groot vraagteken. Geleijns Hoveniers geeft op die vragen een concreet antwoord. Ontwerpen worden digitaal gemaakt en eventueel omgezet in 3D-tekeningen. Daardoor krijgen klanten een heel concreet beeld hoe de tuin eruit komt te zien.

Gratis kaarten voor Tuinen van Appeltern

Maar Geleijns Hoveniers vindt dat niet genoeg. Klanten moeten de sferen van tuinen kunnen ervaren. Daarom krijgen ze vrijkaarten voor Appeltern. Daar kunnen de voorgenomen plannen worden vergeleken met de praktijk. En ze doen tevens er inspiratie en nieuwe ideeën op. Kortom, een bezoek aan de tuinen van Appeltern zorgt ervoor dat de keuze die wordt gemaakt de juiste keuze is.

Werken volgens methode Tuingeluk

Geleijns Hoveniers werkt volgens een vaste en succesvolle methode: Tuingeluk. Die kent vier basisvoorwaarden:
1. Een juiste verhouding tussen groen en harde materialen zoals steen.
2. Een juiste verhouding tussen hoog- en laag van beplanting of elementen.
3. Rust en privacy.
4. Niet meer tuinwerk dan u zou willen.

Groenkeur-certificaat: een jaar garantie op uw tuin

Na het realiseren van het ontwerp krijgt de klant uiteraard tips mee hoe de tuin moet worden onderhouden. En de tuin wordt met het Groenkeur-certificaat opgeleverd. Het Groenkeur-certificaat biedt een jaar lang garantie op het materiaal en de beplanting. Na een jaar – een tuin moet de tijd krijgen om te groeien en bloeien om echt tot zijn recht te komen – komt Geleijns Hoveniers kijken hoe de tuin zich heeft ontwikkeld. Groeit een boom niet goed, trekt een plank krom of sneuvelt een plant, dan worden ze gratis vervangen.

Lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers

Geleijns Hoveniers is sinds vorig jaar aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers. De leden staan garant voor hun brede deskundigheid, hun kwaliteit en hun betrokkenheid zodat een persoonlijke en langdurige band met de opdrachtgever wordt opgebouwd. Zo heeft elke monumentale stadstuin,  elk boerenerf, landgoed of historische begraafplaats een eigen verhaal. Geleijns Hoveniers vertaalt dit naar de dagelijkse praktijk. Zo blijft het groene erfgoed behouden voor de toekomst. Daarbij is kennis van oude bomen en hoe die te behandelen uitermate belangrijk. Snoeien is bij Geleijns Hoveniers zeker geen knoeien, zorgvuldigheid staat dus op de eerste plaats.

Ook voor stadstuintjes en onderhoud van het groen bij uw bedrijfspand

Aangesloten bij Erfgoedhoveniers. In het bezit van het Groenkeur-certificaat en van het kwaliteitslabel Exclusief Geselecteerd van De Tuinen van Appeltern. Kwaliteit wordt bij Geleijns Hoveniers dus met hoofdletters geschreven. Het bedrijf wordt daardoor geplaatst in het segment luxueus – onterecht. Geleijns Hoveniers is er niet alleen voor de grote tuinen met allure, maar ook voor de kleinere stadstuin. Voor elk budget kan een gewenst plan worden gemaakt. En dat geldt ook voor het onderhoud van groen rondom uw bedrijfspand of op een bedrijventerrein. Hiervoor bieden wij verschillende contracten zoals jaaronderhoud, of een éénmalige onderhoudsbeurt bijvoorbeeld in het voor- of najaar.