GERMACH SERVICE

Huufkes 104b
5674 TM Nuenen


Tel. (040) 2846708
Fax (040) 2846052

E-mail: info@germach.nl
Website: www.germach.nl

Germach BV verzorgt al zo’n vijftien jaar reparatie, service, onderhoud en revisie aan metaalbewerkingmachines. Zij denkt hiervoor graag met u mee. Door klantspecifieke aanpassingen aan uw machines te doen, maar ook door te werken in vooraf geplande fases.

Stilstand is achteruitgang

Geen enkel bedrijf zit er op te wachten dat zijn machines lange tijd stilstaan. Want machines die niet werken, leveren geen geld op. Ze kosten alleen maar geld. Daarom is het belangrijk om uw productiemachines tijdig te laten controleren en te onderhouden. Zo verklein je het risico op onverwachte storingen. Een noodzakelijk kwaad, maar met een hoop plezier.

Metaalbewerkingmachines onderhouden

Germach BV richt zich op storingen, reparatie, service en onderhoud aan metaalbewerkingmachines. Het accent ligt hierbij op verspanende machines. Het bedrijf uit Nuenen neemt aan de hand van een uitgebreide checklist uw machine of desgewenst complete machinepark onder handen.

Tijdens het onderhoud worden filters vervangen, smeerleidingen doorgeblazen en sensoren schoongemaakt,  de machine wordt geometrisch gecontroleerd en waar nodig bijgesteld zodat deze weer binnen de normen valt. Eventuele hieruit voorvloeiende reparaties worden in overleg meteen uitgevoerd. Germach zorgt bovendien dat uw machine weer zo snel mogelijk inzetbaar is.

Wanneer het preventief onderhoud tijdig ingepland wordt kan de klant zoveel mogelijk met zijn productieproces rekening houden. Ook een planning op jaarbasis geeft veel duidelijkheid.

Monteurs met kennis en ervaring

Het service en onderhoudsbedrijf werkt hiervoor met echte vakmensen. Monteurs met kennis van mechaniek, besturingstechniek, elektronica en geometrie. Tel hierbij een goed uitgeruste werkplaats op en u weet zeker dat uw metaalbewerkingmachines in goede handen zijn.

Reparaties en storingen

Wanneer u een storing heeft aan uw machine probeert Germach, indien mogelijk diezelfde dag nog een monteur te sturen. Deze reparaties kunnen heel divers zijn, zowel elektronisch, besturingstechnisch en mechanisch. In principe wordt de reparatie bij u uitgevoerd, is dat niet mogelijk dan kan de reparatie ook in de werkplaat bij Germach plaatsvinden.

Verhuizing van machineparken

Dat geldt ook voor de verhuizing van uw machines of complete machinepark. Germach heeft veel ervaring om een verhuizing in goede banen te leiden. Een goede planning is hierbij onmisbaar.

Revisie

Naast service en onderhoud verzorgt Germach revisie aan uw machines. Oude versleten machines zijn zo goed als nieuw als het serviceteam ze onder handen heeft genomen. Zo ook de machine die vorig jaar vanuit Polen zijn weg vond naar het bedrijf onder de rook van Eindhoven. Deze ging geheel gereviseerd weer retour naar de eigenaar. Indien nodig voorziet Germach uw machines van klantspecifieke aanpassingen.

Werken bij Germach

Germach is een service- en onderhoudsbedrijf in vooral de metaalindustrie. Het werk van de monteurs is erg veelzijdig. Je moet inventief zijn en de handen uit de mouwen willen steken. Dit soort mensen zijn tegenwoordig erg schaars.

Daarom komt Germach graag in contact met mensen die deze uitdaging  aan willen gaan. Voor meer informatie over werken bij Germach, kun je vrijblijvend contact opnemen met Wil Verbruggen (06-53627989).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche