Artikelen GIG CREATIVE FILM PRODUCTION

Bedrijfsnieuws

Zakelijke dienstverlening GIG wederom uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van 2020

Na 2019 wint GIG ook in 2020 weer de FD Gazelle Award, die ieder jaar uitgereikt worden aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat klinkt natuurlijk gek in coronatijd, maar de award is getoetst over de periode van 2019.

Ondernemerstips

Zakelijke dienstverlening GIG verklaart de oorlog aan saai

Scrollen, liken en swipen. We spenderen dagelijks tijd aan het absorberen van content. Maar waarom zouden we die kostbare tijd willen verspillen aan iets saais? Als er één ding duidelijk is geworden tijdens deze coronatijd dan is het dat onze aandacht enorme waarde heeft. Om deze boodschap duidelijk te maken lanceert het Bredase videoproductiebedrijf GIG de campagne: 'Death to boring video'.

Projecten

Zakelijke dienstverlening NHTV lanceert nieuwe strategie en logo met reveal video van GIG

2018 belooft een heel speciaal jaar te worden voor de NHTV Breda University of Applied Sciences. Zo verhuizen de eerste academies van de NHTV naar de gerenoveerde faculteit, waarmee de eerste stappen op weg naar de nieuwe campus worden gezet.

Interviews

Zakelijke dienstverlening GIG zet grote uitdagingen in Coronatijd om in nieuwe kansen

2020 zou een uitdagend jaar worden voor Maarten Verhey, oprichter en directeur van GIG creative film production. Zijn compagnon, waar hij 10 jaar geleden GIG mee startte, had aangegeven uit het bedrijf te willen stappen in de loop van dit jaar. “Dat stelde mijn ondernemerschap wel op de proef, alles zou voortaan alleen op mijn schouders terecht komen.” Een grote uitdaging dus. En toen moest Corona nog komen.