GRAAF LOGISTICS B.V., DE

Logo GRAAF LOGISTICS B.V., DE

Logistiekweg 18
4906 AB Oosterhout

Tel. (0162) 492 000
Fax. (0162) 492 018

E-mail: info@degraaflogistics.nl
Website: www.degraaflogistics.nl

De Graaf Logistics B.V. uit Oosterhout is een moderne logistieke dienstverlener met standaard en specifieke oplossingen voor transport, warehousing en distributie. Zo vervoert DGL ook schadegevoelige materialen en levert het bedrijf direct aan monteurs en op bouwplaatsen.

Vrachtwagens de graaf logistics

Transport en distributie

In bijna een eeuw tijd is De Graaf Logistics in Oosterhout uitgegroeid van traditionele bodedienst tot moderne dienstverlener. De wereld van transport en distributie heeft in die tijd niet stilgestaan. Alles is sneller en efficiënter geworden en klantwensen zijn tegenwoordig leidend. DGL begrijpt dit als geen ander en bezorgt zowel één enkele kilo als een complete lading binnen 24 uur in de gehele Benelux. Dit gebeurt met een eigen wagenpark maar kan omwille van snelheid en efficiëntie ook vanuit één van de zestien depots in de Benelux worden gedaan. Door middel van track-and-trace systemen kunnen klanten de status van hun zending inzien.

Warehousing

Met een public warehouse van 10.000m2 en 12 meter hoog, biedt De Graaf Logistics haar klanten ook mogelijkheden tot opslag. DGL verzorgt daarbij de fysieke en administratieve afhandeling voor zowel de inslag, opslag als uitslag van de goederen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de hedendaagse techniek. Een volledig automatisch warehouseprogramma zorgt voor de administratieve verwerking en bepaalt zelf de locaties in het magazijn. Klanten kunnen op ieder gewenst moment hun actuele voorraadgegevens en -mutaties inzien. DGL kan dit systeem zelfs koppelen aan een ordersysteem of webshop.

Specifieke oplossingen

Maar er is méér. Wat De Graaf Logistics echt uniek maakt, zijn haar specifieke oplossingen voor distributie en warehousing. De logistieke dienstverlener is o.a. gespecialiseerd in:

  • het vervoeren van schadegevoelige materialen;
  • het vervoeren van verf- en verfgerelateerde goederen;
  • het leveren op bouwplaatsen;
  • het direct aan monteurs leveren;
  • het vervoeren van afwijkende goederen (zowel qua afmeting als inhoud);
  • het vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen (ADR-goederen en ADR-warehousing). 

Groen is de toekomst

De Graaf Logistics heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft 2* Lean and Green. Door middel van slimme oplossingen wordt bijgedragen aan kilometerreductie en een vermindering van de CO2-uiststoot. Er is een windmolen op het terrein waarmee groene stroom wordt opgewekt. Daarnaast worden via de binnenvaart containers aangevoerd en is er een spoorterminal waardoor een deeln van het wegvervoer kan worden overgezet naar spoorvervoer.