GTE NEDERLAND

Minervum 7068A
4817 ZK Breda

Tel. (0162) 454355

GTE maakt staal gewoon beter!

Een kilometers lang hekwerk om een olieveld in Koeweit of een stalen muur in de pitstraat van het Formule 1 circuit in India. GTE is sterk in staal. Met bijna 300 medewerkers en een eigen productiecapaciteit (BeGe in Slowakije en PPCI in België) ontwikkelt en produceert GTE stalen onderdelen. Vaak in grote volumes. GTE staat voor Global Technical Equipment, maar zelf zeggen zij liever: GTE, in metal we trust!

Draad, plaat en buis werk

Staal heeft de naam hard te zijn, maar ook degelijk en betrouwbaar. Bij GTE kunnen ze met staal alle kanten op. GTE verwerkt draad, plaat en buis. De combinatie van plaat en buis zie je niet vaak en dat maakt het bedrijf uniek. Het staal dat GTE bewerkt is onder andere bestemd voor bedframes, containers, hekken, schoolmeubilair, stadionseats, tuinpoorten en winkelinrichting. Denk bij winkelinrichting bijvoorbeeld aan het supermarkt-schap, displays of kledingrekken in grote sportzaken en winkels.

GTE maakt staal beter

GTE is altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Zij willen het morgen weer beter doen dan vandaag. Daarom gaan zij alleen voor partnerships. “Alleen als je de klant goed kent, kun je doorontwikkelen en vernieuwen. Je kunt meedenken met de klant. Wij ontwikkelen producten mét de klant, dat is een langer traject dan wanneer je producten maakt vóór de klant”, vertelt Matthijs Pos, general manager bij GTE Nederland. Innovatie is een continue factor voor het Belgische bedrijf. De stalen producten die GTE ontwikkelt en produceert zijn er altijd op gericht om de positie van de klant ten opzichte van concurrenten te versterken.

Nieuwste machines en productietechnieken

Om doorontwikkeling van producten en de ontwikkeling van nieuwe producten mogelijk te maken, zijn investeringen in de nieuwste machines en productietechnieken noodzakelijk. Dat zie je in de mega fabriek in Slowakije, die een oppervlakte heeft van 30.000 m2, wel terug. Daar vind je de meest geavanceerde machinepark en daar worden grote badges geproduceerd. In België heeft GTE nog een productiefaciliteit voor de kleinere reeksen, vaak hoogwaardige design producten.

Specialist in schoolmeubilair met Galvanitas

In Slowakije wordt vooral veel schoolmeubilair geproduceerd van het merk Galvanitas. Galvanitas ontwikkelt, produceert en vermarkt al sinds 1934 kwalitatief en ergonomisch verantwoord school-, project- en stadionmeubilair. Sinds 2015 is Galvanitas onderdeel van GTE en ligt de productie volledig in hun handen. Van tribuneplaatsen voor voetbalstadions en concertzalen tot designklassiekers uit de jaren 50 en 60, GTE en Galvanitas gaan alleen voor de beste kwaliteit. Vanuit de vestiging in Breda, waar beide bedrijven in hetzelfde pand gevestigd zijn, kunnen zij snel schakelen. De engineers, die op de vestigingen in België en Nederland werken, hebben daarbij een intensieve rol in het meedenken en ontwikkelen van nieuwe producten voor de trouwe klantenkring.

Op zoek naar partnership?

Bent u op zoek naar een partner die uw stalen producten beter maakt? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een partnership? Neem dan contact op.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!