GULDENBERG HOTEL & BRASSERIE

Logo GULDENBERG HOTEL & BRASSERIE

Guldenberg 12
5268 KR Helvoirt

Tel. 0031 (0)411-642424

E-mail: info@guldenberg.nl
Website: www.guldenberg.nl

Guldenberg Hotel & Brasserie: In de natuur, natuurlijk!

Het 3-sterren Superior Guldenberg Hotel & Brasserie is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal Park ‘De Loonse en Drunense Duinen’. Zakelijke, recreatieve en particuliere gasten voelen zich thuis bij Guldenberg. De natuurlijke omgeving biedt u de juiste inspiratie voor uw brainstormsessie, de rust voor uw vergadering en de ruimte voor uw teambuildingactiviteiten. De gasten van uw feest worden overdonderd door de pracht en de stilte van de locatie. Vanuit het hotel kunt u naar hartelust wandelen, fietsen of genieten op het zonovergoten terras met uitzicht op de natuur. Met een beetje geluk ziet u een hert, konijn of boomleeuwerik, want bij Guldenberg bent u in de natuur, natuurlijk! 

Diversiteit in en rondom Guldenberg Hotel & Brasserie

Guldenberg Hotel & Brasserie ligt midden in de bossen en is omringd door 21 hectare eigen grond. Door de vele faciliteiten is het hotel een geschikte locatie voor zowel zakelijke bijeenkomsten als een weekendje weg. Het hotel beschikt o.a. over 89 kamers, een brasserie, een bar, verschillende conferentiezalen en faciliteiten om te ontspannen, zoals een sauna en een fitnessruimte. Een spelavond met uw vrienden of collega’s kunt u organiseren in de spelonk. 

Ook buiten heeft het hotel genoeg te bieden. Naast de mooie binnentuinen, waar u bijvoorbeeld een barbecue kunt houden, zijn er diverse grote (sport)velden waar leuke teambuildingsactiviteiten kunnen plaatvinden zoals een GPS-tocht of Expeditie Robinson. Tevens zijn er fietsen te huur en is het terrein aangesloten op diverse wandel- en fietsroutes. 

In de omgeving zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden. U heeft de mogelijkheid om onder leiding van een duingids het Nationaal Park ´De Loonse en Drunense Duinen´ te verkennen of de geschiedenis van ´s-Hertogenbosch en Tilburg te ontdekken. Ook een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught en Het Groene Woud zijn zeker de moeite waard!

Faciliteiten 

 • 89 hotelkamers (9 comfortkamers) met douche, toilet, televisie, telefoon en gratis WiFi
 • 13 conferentiezalen, capaciteit tot 200 personen in één zaal
 • Discussienissen
 • Brasserie/restaurant
 • Serre/bar
 • Terras
 • Fitness en sauna
 • TV-kamer
 • Computerruimte
 • Fiets- en mountainbikeverhuur
 • VVV-agentschap
 • Spelonk
 • Diverse vergaderapparatuur
 • Transfer Eindhoven Airport en 's-Hertogenbosch

Oog voor natuur en mens

Met het oog op de natuur, mens en maatschappij houdt Guldenberg zich dagelijks bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Energiebesparende verwarmingsketels, het gebruik van duurzame stroom en gescheiden afvalinzameling zijn slechts enkele voorbeelden. Sinds 2012 zijn wij geclassificeerd met een Gouden Green Key, de hoogst haalbare certificering. Natuurlijk zijn wij daar heel trots op!

Het hotel ligt in een natura 2000 gebied, hierdoor voelen wij ons verantwoordelijk om extra aandacht te geven aan ons bos. Dit doen wij door bij ons bosbeheer extra zorg te besteden aan de ontwikkeling van natuurwaarden.

Natuurlijk, zorgen wij voor!

Naast de gunstige en prachtige ligging zijn het de flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maken voor uw bijeenkomst. Dagelijks krijgen wij vragen van onze gasten die beginnen met: “Wilt u...?”, “Mag ik...?”, “Is het mogelijk...?”. “Natuurlijk, zorgen wij voor!” is dan ook een vanzelfsprekend antwoord. Ook uw wensen met betrekking tot uw verblijf bekijken wij graag flexibel. Organiseert u een jubileum, feest, workshop, trainingskamp met uw sportclub of gaat u wandelen of fietsen? Guldenberg gaat graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken. Laat u verrassen de brede waaier aan mogelijkheden. Maatwerk is er geen loze kreet. En dat 24/7!

Interview met de onderneming

Foto: Jan Witmer, General Manager Guldenberg Hotel & Brasserie Guldenberg kent een rijke geschiedenis. Het in 1965 ontworpen pand fungeerde in de begindagen als retraitehuis voor jezuïeten, maar werd vanaf de jaren zeventig in snel tempo omgevormd tot conferentiehotel. Nog altijd weten zakelijke gasten het hotel te vinden. De laatste jaren is daar een belangrijke doelgroep bijgekomen: ook steeds meer particuliere recreanten ontdekken de mogelijkheden van Guldenberg, voor een ontspannen weekendje weg of een diner op niveau. Rust en inspiratie Constante factor in al die jaren is de prachtige ligging van Guldenberg, aan de rand van nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Inderdaad een unique selling point van jewelste, vertelt General Manager Jan Witmer. “Vanuit ons hotel loop of fiets je zo dit prachtige natuurgebied in. Onze zakelijke gasten kunnen de fraaie omgeving waarderen; de bosrijke omgeving biedt rust en inspiratie. Juist de combinatie van...

Volledig interview »