home » bedrijven » Bouw »

GW LEIDINGTECHNIEK B.V.

Gasthuisstraat 100
5708 HP Helmond

Postbus 258
5700 AG Helmond

Tel. (0492) 579 640

E-mail: info@gwleidingtechniek.nl
Website: www.gwleidingtechniek.nl
Aantal medewerkers: 19

GW Leidingtechniek BV

GW Leidingtechniek BV is opgericht in 2014, maar de medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van kabel- en leidingwerk. GW Leidingtechniek BV is specialist in het ontwerpen, de aanleg en het onderhoud van afval- en drinkwaterleidingen, maar verzorgt kabel- en leidingprojecten in de breedste zin van het woord. 

Alle typen leidingen

Relaties kiezen voor GW Leidingtechniek BV omdat de organisatie gecertificeerd is kabels en leidingen te leggen in diverse diameters, materialen en drukklassen. Naast leidingen voor water gaat het bijvoorbeeld om gasleidingen, warmteleidingen en leidingen voor de petrochemische industrie. Ook verzorgt GW Leidingtechniek BV de realisatie van stroomkabels en tele- en datacommunicatiekabels. GW Leidingtechniek BV kan u bijstaan in het gehele proces: van advies, plan en ontwerp, tot revisie en onderhoud.  Ook voor bestrating en cultuurtechnisch herstel bent u bij GW Leidingtechniek BV aan het juiste adres. 

Drinkwater

Voor drinkwater gelden hoge veiligheids- en gezondheidseisen. Zo ook aan werkzaamheden aan drinkwaterleidingen en op pompstations. Een expertise waar GW Leidingtechniek BV goed in thuis is.

Afvalwater

GW Leidingtechniek BV is gespecialiseerd in het aanleggen, vernieuwen en renoveren van afvalwatervoorzieningen zoals rioolstelsels, afvalwatertransportleidingen en alle voorkomende werkzaamheden op rioolwaterzuiveringsinstallaties. De organisatie kan terugvallen op jarenlange ervaring in de aanleg van leidingen van diverse materialen, zoals PVC, beton, gres, HDPE, GVK, polipropyleen, en staal. 

Is er weinig werkruimte, bijvoorbeeld in een binnenstad, dan is het vaak passen en meten om geen schade te veroorzaken aan bestaande kabels en leidingen. Door innovatieve oplossingen worden probleemsituaties omgebogen tot uitdagingen en wordt ieder project een succes.

Renovatie RWZI Amsterdam

GW Leidingwerk BV heeft de afgelopen maanden in opdracht van Waternet de renovatie van RWZI Amsterdam West verzorgd. Een uitdagende opdracht, die bij de experts van GW Leidingtechniek BV in goede handen was. Terwijl de rioolwaterzuiveringsinstallatie in bedrijf bleef, werd een zestal PE wikkelbuisleidingen vervangen voor GVK met een diameter van 1200 mm. Binnen een smalle werkstrook bleef de Rioolwaterzuivering volledig in bedrijf, werden lavafilters tijdelijk verplaatst en werd voor een bovengrondse luchtleiding die over het tracé liep, een tijdelijke ophangconstructie gerealiseerd. 

Design & construct

GW Leidingtechniek BV verzorgt niet alleen de aanleg en het onderhoud van leidingen en installaties, maar kan ook terugvallen op een sterk Bedrijfsbureau. Onder andere voor het bedenken, plannen en ontwerpen van leidingprojecten, maar het Bedrijfsbureau kan haar relaties tijdens de voorbereiding van projecten ook van nuttig advies voorzien. 

Het Bedrijfsbureau vervaardigt onder andere bestekken, begrotingen, berekeningen en tekeningen. Ook het vergunningstraject kan van A tot Z worden verzorgd en men gaat graag in gesprek met diverse bij het project betrokken partijen, zoals omwonenden, gemeenten, waterschappen kabel- en leidingbeheerders, bedrijven en hulpdiensten teneinde de opdrachtgever te ontzorgen. Maar ook gedurende de uitvoerings- en nazorgfase kan men een beroep doen op de deskundige begeleiding van het Bedrijfsbureau.

Veiligheid en milieu voorop

Heden ten dage hecht men veel waarde aan veilige arbeidsomstandigheden en een minimale belasting voor het milieu. Ook GW Leidingtechniek BV besteedt hier veel aandacht aan. De organisatie beschikt over de certificaten ISO 9001, ISO 14001, VCA** en CKB en heeft niveau 3 op de CO2 prestatieladder. Medewerkers beschikken over vereiste kwaliteitscertificaten en worden regelmatig geschoold, onder andere in ‘Veilig werken langs de weg’, bedrijfshulpverlening en ‘Hygiënisch werken in de Waterdistributie’. 

Verhuur materieel

GW Leidingtechniek BV beschikt over een breed scala aan materieel, waaronder bronneringspompen, wackerstampers, en een keten- en containerpark. De machines voldoen aan de hoogste eisen en worden tijdig onderhouden en gekeurd.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!