H.O.P. CONSULTING

Heerendonklaan 32
5223 XZ s Hertogenbosch

Tel. (073) 6235850
E-mail: info@hopconsulting.nl
Website: www.hopconsulting.nl

Dé specialist in preventief juridisch advies

H.O.P. CONSULTING is de eerste  (en enige?) specialist in preventief juridisch advies voor bedrijven in Nederland. Op basis van ruim tien jaar ervaring  midden in de juridische dienstverlening voor het MKB is dit een bewuste keuze. Schade voorkomen is immers een stuk effectiever én vele malen goedkoper dan alleen maar schade beperken. Simpel gezegd: “Wat je vooraf goed regelt, hoef je later geen ruzie over te maken”.

Rust, zekerheid & besparingen

Alles is erop gericht om u het ondernemen zo makkelijk en zo prettig mogelijk te maken. Waar nodig staan meerdere partners klaar om zowel binnen als buiten het juridische werkveld extra ondersteuning te bieden en u nog beter te helpen. Bedrijven die u voor zijn gegaan en al gebruikmaken van preventief juridisch advies, ervaren het resultaat:

  • Meer rust
  • Meer zekerheid
  • Meer geld(besparingen)

Ontslag & Arbeidsrecht

Binnen het specialisme ontslag en arbeidsrecht zorgt H.O.P. CONSULTING bijvoorbeeld voor personeelsdossiers die ontslagproof zijn, voor lagere ontslagvergoedingen en voor beter presterende werknemers. Ook bij het voorbereiden en begeleiden van een succesvolle reorganisatie is preventief juridisch advies van grote toegevoegde waarde.

Contractenrecht

Wanneer u als ondernemer een nieuw project begint, al dan niet met verschillende samenwerkingspartners, heeft u iemand nodig die de contracten opstelt en op elkaar afstemt, de juridische belangen van zowel u als het project behartigt en daarin het overzicht houdt. Als specialist contractenrecht vervult H.O.P. CONSULTING die rol graag voor u. Ook het opstellen van allerhande nieuwe contracten of het op verborgen risico’s beoordelen van uw bestaande contractenportefeuille behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Presentaties

Daarnaast verzorgt H.O.P. CONSULTING diverse presentaties rond de thema’s arbeidsrecht, ontslag, samenwerken en contracteren. Altijd op maat en gericht op het verkrijgen van inzicht, het herkennen van risico’s en het vermijden van valkuilen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche