HAPPYNEST, VAKANTIEHUIS

Siegelsberg 5, 59969 Hallenberg

Contact: Syb en Trijnie Feenstra
Zilverschoon 8
6922 GV Duiven

Tel. (0316) 372804
E-mail: info@vakantiehuishappynest.nl
Website: www.vakantiehuishappynest.nl

Gezellig vakantiehuis in Sauerland

Happynest is een sfeervol vakantiehuis in het hart van Sauerland. Het vakantiehuis is gelegen in Hallenberg, op slechts 20 kilometer gelegen van populaire ski-gebieden in Winterberg, Willingen en Züschen, en midden in de prachtige natuur van Sauerland.

Vakantiehuis Hallenberg

Happynest is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het vakantiehuis bestaat uit twee appartementen; Appartement B voor maximaal 6 personen en appartement C voor maximaal 4 personen. Het is ook mogelijk beide appartementen samen te huren, zodat u met 10 personen Sauerland kunt bezoeken.

Vakantie in Sauerland

Sauerland is niet alleen een ideale locatie om te skiën, ook bij een weekendje weg of zomervakantie hoef je je in vakantiehuis Happynest in Hallenberg niet te vervelen. In de omringende natuurgebieden kun je volop fietsen of wandelen. Daarnaast zijn er op korte afstand verschillende activiteiten en bezienswaardigheden, zoals openluchtzwembaden, gezellige dorpjes en natuur- en dierenparken. Vakantiehuis Happynest is hiermee ideaal als je op zoek bent naar vakantiehuis Sauerland.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!