HAYS

Kantoor Tilburg
Ellen Pankhurststraat 1 g
5032 MD Tilburg
Tel. (013) 46 86 669
E-mail: tilburg@hays.nl
Website: www.hays.nl

Kantoor Amsterdam
H.J.E. Wenckebachweg 210
1096 AS Amsterdam
Tel. (020) 36 30 310
E-mail: amsterdam@hays.nl
Website: www.hays.nl

Financiële afdeling
Postbus 4065
5004 JB Tilburg
Tel. (013) 59 10 160

Recruitment is een vak. Waar haal je in een snel veranderende wereld de beste professionals? Hoe werf je je internationaal? Hoe breng je vacatures onder de aandacht op social media? Hoe zorg je dat je een aantrekkelijke werkgever of opdrachtgever bent? Dat soort vragen zijn voor de recruiters van Hays gesneden koek. Hays bemiddelt hoogopgeleide professionals in vrijwel elke branche.

Werving en selectie

De recruiters van Hays nemen de werving en selectie van nieuwe medewerkers uit handen. Uw vaste aanspreekpunt is specialist in uw branche. Of het nu gaat om high-tech, logistiek, supply chain management, accounting & finance, IT, sales of life sciences: altijd heeft u contact met een medewerker van Hays met kennis van uw vakgebied en een groot netwerk. Zo weten we altijd precies waar we talent kunnen vinden.

Contracting

Hays helpt u ook bij het vinden externe experts. Hays ontzorgt daarbij zowel de klant als de freelance professional. Zodat u zonder administratieve rompslomp altijd kunt beschikken over de beste kracht.

Young professionals

Hays helpt u niet alleen bij het zoeken naar gevestigde experts. Iedere organisatie heeft behoefte aan jong talent met veel potentie. 'Response' is een dienst van Hays die zich op die doelgroep richt. Dat vraagt om een andere aanpak: de inzet van Facebook, bijvoorbeeld. Soms is extra training en coaching nodig. Ook dat regelt Hays. Young professionals worden eerst bij klanten gedetacheerd. Bevalt de samenwerking, dan kunt u de high potential in dienst nemen.

Talent solutions

Steeds meer klanten besteden hun recruitment volledig uit aan Hays. Melkproducent Friesland-Campina en chipmachinefabrikant NXP in Veldhoven bijvoorbeeld. Ook de IT-afdeling van ASML en bloemenveiling Flora Holland in Aalsmeer maken gebruik van 'Hays Talent Solutions'. NXP beloonde deze dienst met de NXP-award voor beste supplier.

Hays kijkt mee naar iedere vacature en helpt u bij het formuleren van wat u echt nodig hebt. We helpen u een aantrekkelijke werkgever te zijn en talent vast te houden. We managen uw externe krachten en leveranciers. Via ons dashboard heeft u altijd precies in beeld welke diensten u inhuurt, wat u daarvoor betaalt en wat de kwaliteit van de dienstverlening is. Overzichtelijk, en u kunt er veel kosten mee besparen.

Altijd beter

Hays vraagt klanten en kandidaten na iedere match naar hun mening over de dienstverlening. Hays gebruikt die data om zijn dienstverlening nóg verder te verbeteren. Bij Hays gaat het niet alleen om snelheid, maar ook om kwaliteit.

Vijfde wereldwijd

Hays is de vijfde grootste recruiter in de wereld, en heeft internationaal 8000 medewerkers. Hays heeft daarmee toegang tot professionals wereldwijd die tot de top behoren in hun vakgebied. Als geen ander weten we hoe je internationaal werft. Indien gewenst kunnen we een beroep doen op onze collega's in het buitenland.

Hays Nederland  – 125 interne medewerkers, een paar duizend professionals gedetacheerd - is ook stevig geworteld in het zuiden van ons land. De Nederlandse tak komt voort uit een Tilburgs recruitmentbureau, opgericht in 1989. Hays heeft een groot netwerk in het logistiek cluster rond Tilburg en het high-tech cluster rond Eindhoven. Brabantse gemoedelijkheid en internationale topprestaties gaan hand in hand!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche