HEIJKON STAALWERKEN

Logo HEIJKON STAALWERKEN

Slabbecoornweg 25
4691 RZ Tholen

Tel. (0166) 604 489

E-mail: info@heijkon.nl
Website: www.heijkon.nl

Staalconstructies op maat

Stalen constructies vormen het fundament voor veel gebouwen. Heijkon Staalwerken maakt staalconstructies op maat. Wij ontwerpen, berekenen en vervaardigen staalconstructies voor onder andere schuren, overkappingen en loodsen. En dat geheel volgens uw wensen. Ook combinaties van staal en andere materialen, zoals beton en hout, voeren we uit. Onze kracht is een goed ontwerp gecombineerd met vakmanschap. Met ons werk bent u zeker van een bijzonder sterke constructie. Ook treden we op als hoofdaannemer. We werken samen met een vaste groep onderaannemers en leveren projecten gebruiksklaar op.

Waarom bouwen we met staal?

 1. Staal is duurzaam

  Het is 100% recyclebaar, de constructies zijn te demonteren en het metaal is herbruikbaar.
 2. Staal is flexibel en aanpasbaar

  Het wordt niet alleen gebruikt voor dragende constructies, maar ook als bekleding voor gevels, wanden, vloeren en daken.
 3. Staal is energievriendelijk en comfortabel

  Het isoleert warmte, is bestand tegens schimmels en ongedierte en goed te beschermen tegen vocht.
 4. Staal is brandveilig

  Het metaal zelf is onbrandbaar en uit zichzelf al 20 tot 30 minuten brandwerend. Daarnaast is staal nog verder brandwerend te maken door het te vullen met beton, brandwerend te verven of te bespuiten.

Ook als het gaat om een brandtrap, gevelbeplating of stalen vloervlonders moet u zonder twijfel op het staal kunnen vertrouwen. Heijkon uit Zeeland levert staalwerken waar u geen omkijken naar heeft.

Trappen en bordessen

Een trap of bordes hoeft geen standaardconstructie te zijn. We ontwerpen bijzondere trappen en bordessen voor elk gebouw. Zo passen we deze staalwerken toe in zowel klassieke als moderne interieurs, voor grote én kleine projecten, voor particulieren en bedrijven.

Gevelbeplating

Stalen gevelbeplating is een duurzame, sterke manier om uw pand te voorzien van een gevel. We leveren en monteren onder andere damwandplaten. Deze platen zijn goed beschermd tegen vocht, schimmels en ongedierte. Onze beplating is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Er kan conform uw wensen gewerkt worden met zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde platen.

Totaalpakket

Heijkon kan naast staalwerken meer voor u betekenen. Wij werken als hoofdaannemer met een vaste groep onder- aannemers om uw project uit te voeren. Het ontwerpen, de vergunningaanvragen, bouw, afwerking en oplevering nemen we graag voor u uit handen. We leveren het project gebruiksklaar af: aan het begin van het project wordt afgesproken wanneer u de sleutel krijgt. U kunt het gebouw dan (na inrichting) direct gebruiken.