Artikelen HENDRIKS VAN BERGEN & SMULDERS B.V.

Nieuws

Financieel & Juridisch Handhaving Wet DBA opgeschort tot 1 januari 2020

Zoals bekend staat de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) op de nominatie om vervangen te worden. De Wet DBA was bedoeld om duidelijkheid te scheppen over de vraag wanneer een arbeidsverhouding een dienstbetrekking is.

Bedrijfsnieuws

Technologie Hendriks, Van Bergen & Smulders beschikt over de juiste techniek

Ook bij boekhouden praat je over techniek bij Hendriks, Van Bergen & Smulders in Berghem (Oss). Directeur Erwin van Erp vertelt wat daarbij komt kijken op het gebied van procesautomatisering, de interne gang van zaken en het aanleveren van cijfers richting diverse instanties.

Ondernemerstips

Arbeidsmarkt Hendriks, Van Bergen & Smulders: ook voor advies op arbeidsrechtelijk gebied

Hendriks, van Bergen & Smulders is een laagdrempelig accountants- en advieskantoor. Het Osse bedrijf ontzorgt klanten - van eenmanszaken tot grote bedrijven - met diensten op het gebied van accountancy, fiscaal en juridisch advies en (loon)administratie.

Projecten

Financieel & Juridisch Overheid roept op tot beantwoorden vragen over publiceren vergrijpboeten

In een brief aan de Tweede Kamer over de aanpak van belastingontduiking heeft de staatssecretaris van Financiën het voornemen geuit om het opleggen van vergrijpboeten aan juridische beroepsbeoefenaren, die betrokken zijn bij belastingontduiking, te publiceren.