home » bedrijven » Bouw »

HEVO B.V.

Logo HEVO B.V.

Statenlaan 8
5223 LA 's-Hertogenbosch
Postbus 70501
5201 CB 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6409409

E-mail: info@hevo.nl
Website: www.hevo.nl
www.rpmbyhevo.nl

‘Huisvesting kan inspireren en gelukkiger en productiever maken’

HEVO, gevestigd in het centrum van ’s-Hertogenbosch, is actief op de gebieden huisvestingsadvies en projectmanagement. Het bouwadviesbureau voorziet klanten met complexe huisvestingsvraagstukken van oplossingen die bijdragen aan een optimale leef- en werkomgeving. HEVO begeleidt organisaties in het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en zorg bij het inrichten van hun organisatie-specifieke inspirerende werkomgeving. Daarbij wordt altijd gestreefd naar gebouwen die duurzaam presteren en een klantrelatie die minstens zo duurzaam is.

Expert

HEVO biedt de klanten in elke fase van hun huisvesting- of ontwikkelproces de inzichten die nodig zijn. Op basis van betrouwbaar onderzoek, scherpe analyses, helder advies en gegarandeerde resultaten wordt de basis gelegd voor professioneel vastgoedbeleid. HEVO is expert, vanaf de eerste verkenning tot en met de praktische details. De duurzame huisvesting van een organisatie en het beheer van de gebouwen zijn veelomvattende onderwerpen. Onderwerpen ook die een grote invloed hebben op medewerkers, gebruikers of leerlingen.

Risicodragend projectmanagement

HEVO is meer dan alleen een strategisch adviseur of sparringpartner. Zij begeleidt haar opdrachtgevers actief bij de realisatie van hun huisvestingsdoelen. Desgewenst inclusief integraal risicodragend projectmanagement, dus honderd procent garantie op budget, tijd en kwaliteit. Uitgangspunt is het realiseren van een optimale waarde binnen de (budgettaire) kaders van het project. Zowel voor transformaties en renovaties van bestaand vastgoed als voor nieuwbouw. Zo worden bijvoorbeeld het onderhoud en de exploitatie al meegenomen bij de investeringsbeslissing. Zodat een duurzame businesscase ontstaat.

Kernwaarden

HEVO heeft in haar dienstverlening, zoals voor de realisatie van een passende kantoorinrichting, enkele kernwaarden: de functionele & inspirerende werkomgeving, de duurzame gebouwoplossing en het slimme proces. Door de maatwerk aanpak en gegarandeerde oplossingen biedt HEVO aan ondernemers al ruim dertig jaar een onderscheidende propositie. Met aantoonbare meerwaarde.

‘HEVO doet wat ze belooft’

Inspirerende en faciliterende kantoren en #kantoorinrichting realiseren binnen tijd én budget! Met een doordacht #werplekconcept. #Nieuwbouw, #renovatie, #haalbaarheidsanalyses maken, inzicht geven in exploitatieoplossingen en vastgoedportefeuilles doorlichten is ons dagelijks werk. Waar kosten, kwaliteit, tijd en de invulling van vastgoed onder druk staan, is Risicodragend Projectmanagement, kort gezegd RPM, de oplossing. U krijgt daarmee garanties op prijs, planning én kwaliteit. Daarom hebben wij Office2Flow ontwikkeld.

Interview met de onderneming

Foto: het kantoor van Ricoh dat HEVO gerealiseerd heeft Directievoorzitter Ewoud van der Sluis licht toe waar het bedrijf voor staat: ‘Als huisvestingsadviseur worden wij vaak door organisaties ingeschakeld op het moment dat ze gaan nadenken over hoe ze hun primair proces naar huisvesting willen vertalen. Dat zijn bijvoorbeeld partijen in het onderwijs, maar ook bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw kantoor en daar hun eigen strategie bij willen betrekken. De dienstverlening van de organisatie wordt door ons onderzocht en vertaald naar een slim huisvestingsconcept. Een goed voorbeeld is het hoofdkantoor van Ricoh. Dat project hebben wij begeleid. Dat begon met het in beeld brengen van hun bedrijfscultuur, waarna we zijn gaan kijken welke huisvesting daar het best bij paste. Met als centrale vraag: hoe zet je het personeel zo slim mogelijk in binnen een gebouw? Dat vertaalden we in overleg met de directie van Ricoh eerst naar een Programma van Eisen, dat uitmondt in een...

Volledig interview »