HIER. event locaties

Tel. (0162) 587 500
Website: www.hierlocaties.nl

HIER. Event locaties

Verrassend, onderscheidend en effectief

HIER. event locaties beschikt over vier prachtige locaties, die stuk voor stuk een eigen stijl en karakter hebben. Jaiselings Royal Palace Wernhout, Fort St. Gertrudis Geertruidenberg, PUUR! Achter de Markt Geertruidenberg en ’t Kruithuis Arsenaal Woudrichem zijn allemaal gelegen in het Brabantse land. Ben je op zoek naar een veelzijdige locatie voor je volgende event waar niks moet en alles kan? Dan ben je HIER. goed!

De keuze voor een locatie is essentieel voor het succes van een evenement. De juiste ambiance is immers allesbepalend. HIER. is perfect geschikt voor alle soorten zakelijke en particuliere evenementen. Hoe groot of klein, vroeg of laat, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken. HIER. kan alles. 

Jaiselings Royal Palace

Jaiselings Royal Palace 

Net onder Breda ligt Jaiselings Royal Palace, een voormalig klooster dat uit maar liefst 14 ruimtes bestaat. De naam van deze evenementenlocatie geeft het bijzondere karakter al aan. In het klooster vind je 14 grote en kleine ruimtes die garant staan voor spraakmakende evenementen. Van een sfeervolle lounge tot hippe discotheek en van multifunctioneel theaterplein tot gezellig café. Of je nu 10 of 3500 mensen uitnodigt… HIER. kan het. 

Het klooster tegen de Belgische grens staat bekend om zijn veelzijdigheid. Jullie personeelsfeest, productpresentatie, vergadering, receptie, jubileum of ander feestje vindt HIER. altijd een passende zaal. De ruimtes zijn los van elkaar en op zichzelf in te zetten, waardoor ook kleine groepen zich bijzonder thuis voelen.

Fort St. Gertrudis

Fort St. Gertrudis 

Een locatie voor een zakelijk event waar alles kan en niks moet? Dat is Fort St. Gertrudis. Dit prachtige rijksmonument in de historische kern van Geertruidenberg ademt een heel eigen sfeer.  Zeven zeer verschillende zalen hebben één ding gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd, zodat jouw event een succes wordt. Of je nu 100 of 1000 mensen uitnodigt… HIER. kan alles. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken.

Onze medewerkers kunnen de complete verzorging van het event uit handen nemen: we wijzen feilloos de weg naar een inspirerende dagvoorzitter, passende catering, decor, bediening, belichting en busvervoer. 

PUUR! Achter de Markt

PUUR! Achter de Markt

PUUR! Achter de Markt is een prachtig rijksmonument uit 1836 dat vroeger diende als een kruitopslag, later werd het een gevangenis en sinds 1988 mag HIER. event locaties het tot één van haar locaties rekenen. Een sfeervolle ruimte die pure klasse uitstraalt. Het pand bestaat uit één intieme ruimte waar we een event kunnen verzorgen voor 130 personen.

Toegang tot deze geweldige ruimte krijg je via de zware eikenhouten deuren. De schouw, grote kroonluchters en witte kalkmuren met veel mooie accenten zorgen samen voor een modern en stijlvol geheel. PUUR! Achter de Markt is geschikt voor ieder event waar je met een prettig gevoel op terugkijkt: een gezellige borrel, een intiem diner, een teambuilding event of een productpresentatie. De mogelijkheden zijn talrijk.  

’t Kruithuis Arsenaal

’t Kruithuis Arsenaal

Hoe historie en een eigentijds karakter samengesmolten kunnen worden tot een sfeervol geheel, kun je zelf ervaren in ’t Kruithuis Arsenaal in het vestingstadje Woudrichem. Waar vroeger wapens lagen, staan nu prachtig opgedekte tafels. Dit pand is compleet verbouwd en veranderd in een multifunctionele locatie met een eigentijdse stijl.

Puurheid en eenvoud staan centraal in de transparante en lichte ruimte die in drie segmenten verdeeld kan worden door glas-in-loodwanden. Dat maakt de mogelijkheden van deze locatie divers: van klein en intiem tot groot en uitbundig. Daarnaast beschikt ’t Kruithuis over een eigen terras. Inderdaad, HIER. kan alles.

Agenda

Door het hele jaar organiseert HIER. event locaties ook publieksevents. Leuk wanneer je een jubileum wilt vieren, iets speciaals met vrienden wilt doen of wanneer je als klein zelfstandige een personeelsuitje zoekt.

Culinair

Bij een geslaagd event hoort ook culinaire verwennerij. Iedere dag bereiden onze gepassioneerde koks de heerlijkste gerechten. Dat doen zij voor een groep van tien personen maar ook voor een gezelschap dat uit duizend gasten bestaat. Onze koks geven ieder gerecht de aandacht die het verdient. Ze verrassen de gasten graag met unieke smaken en bijzondere presentaties. Je ziet echt dat ze passie voor hun vak koesteren.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep worden zakelijke evenementen bij HIER. een custom made production: verrassend, onderscheidend en effectief.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!