HOBIJ

Heilig Hartplein 1, 5462 EA Veghel
Postbus 58, 5460 AB Veghel

Tel. (0413) 870000
Fax (0413) 367781
E-mail: info@hobij.nl
Website: www.hobij.nl

Aantal medewerkers: 1000 (Incl. uitzendkrachten)
Vestigingsjaar: 1995

Op zoek naar Flexkrachten? HOBIJ regelt het. Zowel voor de food, logistiek als techniek. En omdat we weten dat deze specialisten in Nederland schaars zijn, werven wij uw flexwerkers bij voorkeur in landen waar ze wél beschikbaar zijn. Met dank aan ons uitgebreide kantorennetwerk in Europa.

De perfecte match

Onze hoog opgeleide en getrainde recruiters hebben één opdracht: het maken van de juiste match. Dat doen ze op basis van het door u opgestelde functieprofiel en de bijbehorende bedrijfskenmerken. Daarnaast kunt u ervan op aan dat de geselecteerde arbeidsmigranten de Engelse en/of Duitse taal goed beheersen en over de bijbehorende kwalifcaties en certifcaten voor de functie beschikken. Want communicatie en expertise op de werkvloer is natuurlijk van essentieel belang.

Goede krachten, ook als het snel moet

Snel schakelen kan van groot belang zijn bij de inzet van flexkrachten. Bij HOBIJ vinden we dat heel normaal. Daarom maken we gebruik van een goede planningstool en hebben we de beschikking over een professionele flexpool. Zo weet u zeker dat u altijd op kwalitatief goede krachten kunt rekenen. Zelfs als snelheid bij het uitzenden belangrijk is zorgen wij voor een goede personeelsvoorziening.

Never stop growing

Onze missie is ‘never stop growing’. Daarom bieden we onze flexwerkers alle mogelijkheden zich te ontplooien. Enerzijds via ons aanbod aan aantrekkelijke banen. Banen dus bij toonaangevende bedrijven en met goede arbeidsvoorwaarden. Anderzijds biedt HOBIJ een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden. Onze krachten willen zich tenslotte optimaal verder ontwikkelen om de bijbehorende expertise te kunnen leveren.

Die ontwikkeling houden we ook goed in de gaten. Met hulp van onze geavanceerde beoordelingssystematiek sporen we talenten op en houden we hun vorderingen bij. Zodat we onze krachten altijd de beste loopbaankansen op het juiste moment kunnen bieden. Dat is niet alleen belangrijk voor onze flexwerkers. Ook onze opdrachtgevers varen er wel bij. Die weten dat we altijd voor de juiste persoon op de juiste plek zorgen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche