home » bedrijven » Bouw »

HOFF INSTALLATIEBEDRIJF B.V., VAN DEN

Van Kanstraat 3, 5652 GA Eindhoven
Tel. (040) 2517626
Fax (040) 2519545

E-mail: info@vandenhoff.nl
Website: www.vandenhoff.nl
Aantal wp: 38
Vestigingsjaar: 1937
Kwaliteitsnorm: KOMO InstalBRL 6000, NEN-ISO 9001:2008, VCA*, F-gassenbesluit, Energielabel en maatwerkrapportage woningen, Erkend Leerbedrijf

VAN DEN HOFF Installatiebedrijf uit Eindhoven speelt proactief in op de markt. Het bedrijf is partner voor onder andere woning(bouw)corporaties, zorginstellingen, vastgoedontwikkelaars, MKB  en Verenigingen van Eigenaren. Een brede samenwerking, waarbij het bedrijf zich profileert als meer dan alleen een totaalinstallateur. Kennis inzetten en delen, vanaf het eerste moment. Adviseren, beoordelen, inspecteren. En bovenal meedenken, tijdens elke fase. Dát zijn de kenmerken waarmee VAN DEN HOFF Installatiebedrijf zich onderscheidt.

Duurzaam met onder meer het energielabel

Oplossingen op duurzaam vlak zijn VAN DEN HOFF Installatiebedrijf wel toevertrouwd. Zo verstrekt het bedrijf voor de klant onder meer een energielabel, op basis van de NEN 7120. Dat energielabel gaat prima samen met energie maatwerk advies, wat VAN DEN HOFF geeft op basis van een uitgekiende rapportage. En wat te denken van advies rondom bijvoorbeeld de Energie Investeringsaftrek (EIA)? Duurzaam ondernemen is voor VAN DEN HOFF  vooral duurzaam meedenken. In de breedste zin van het woord.

Duurzaam: ook onderhoud en inspectie

Toch gaat het VAN DEN HOFF Installatiebedrijf niet alleen om oplossingen die zo energiezuinig mogelijk zijn. Duurzaam ondernemen staat óók voor duurzaam onderhoud en grondige inspectie, die VAN DEN HOFF borgt met de Veilig Thuis Keur. Denk bijvoorbeeld aan de laatste technieken voor luchtbehandeling of warm water. Aan rookgasafvoersystemen of legionallepreventie, waarnaar de klant voor lange tijd geen omkijken heeft. Onderhoud en inspectie: voor VAN DEN HOFF horen ze net zo goed bij duurzaam ondernemen.

Thermografie brengt hot spots in beeld

Waar ‘lekt’ warmte? Waar ontsnapt lucht? VAN DEN HOFF Installatiebedrijf brengt het antwoord snel in beeld met thermografie. Een speciale camera toont binnen de kortste keren de hot spots in het gebouw. Een efficiënte aanpak, wat de klant tijd en kosten bespaart. Snel schakelen, doelgericht handelen: thermografie is iets wat VAN DEN HOFF Installatiebedrijf goed past.

Renovatie of nieuwbouw, altijd betrokken

Van den Hoff Installatiebedrijf kent de eigen branche. En weet dan ook dat ook andere installatiebedrijven vakkundig een installatie kunnen uitvoeren. Daarom stelt VAN DEN HOFF Installatiebedrijf betrokkenheid voorop. Want alleen dan profiteert de opdrachtgever van een partner die meedenkt en op het juiste moment het beste advies geeft. Ongeacht of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. VAN DEN HOFF Installatiebedrijf uit Eindhoven is bij uitstek zo’n bedrijf dat weet dat het voor een opdrachtgever om nét dat beetje extra gaat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!