HOPPENBROUWERS TECHNIEK B.V.

Kreitenmolenstraat 201, 5071 ND Udenhout

Tel. (013) 5117227
Fax (013) 5114145

E-mail: algemeen@hoppenbrouwers.nl
Website: www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Aantal medewerkers: 240
Vestigingsjaar: 1918

Hoppenbrouwers biedt u op innovatieve wijze specialistische en integrale oplossingen

Hoppenbrouwers is specialist op diverse terreinen. Ruim 240 medewerkers bieden u vakmanschap in:

  • Industriële Automatisering
  • Utiliteit en Woningbouw
  • Beveiliging
  • Datanetwerken
  • Inspectie en Onderhoud
  • Duurzame Energie
  • 24 uursservice

Ieder specialisme heeft een sterke positie in de markt waarin zij opereert. De afdelingen functioneren zelfstandig, als kleine bedrijfjes binnen Hoppenbrouwers. Dat biedt u voordelen: u praat met een volwaardige partner, die ook van andere markten thuis is.

Multi-disciplinair: Minder zorg voor u

Omdat wij u diverse specialismen kunnen bieden, heeft u een zorg minder: wij zorgen dat de werkzaamheden van de diverse specialisten op elkaar afgestemd en uitgevoerd worden. Zo heeft u minder omkijken naar de organisatie van uw project en bent u verzekerd van de meest efficiënte oplossingen. Door de goede samenwerking tussen de diverse disciplines zijn wij bovendien in staat om zeer complexe geïntegreerde projecten uit te voeren.

Kwailiteit: Dat spreekt voor zich

Kwaliteit vindt u vanzelfsprekend. Wij ook. Maar dat komt niet vanzelf. We besteden dan ook veel aandacht aan de technische én sociale ontwikkeling van onze werknemers. Zodat u capabele mensen over de vloer krijgt die met u meedenken.

Persoonlijk: We voelen ons betrokken

Van het eerste contact tot de nazorg: we voelen ons be-trokken bij uw bedrijf. Wij hebben geen verkopers in dienst. Ook bij het eerste contact spreekt u met één van onze projectleiders. Stuk voor stuk mensen met een technische opleiding, die de praktijk goed kennen en precies weten waarover u praat. En die geen afscheid nemen voordat ze zeker weten dat u heeft gekregen wat u wilde.

Hoppenbrouwers streeft een organisatie na waarin iedere medewerker verantwoordelijkheid neemt en krijgt. We investeren veel in opleiding en vorming van de medewerkers. Ook proberen we iedereen de ruimte te geven om te groeien. Onze filosofie: tevreden medewerkers geven tevreden klanten.

Of kijk op onze website voor een uitgebreide beschrijving www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!