HSO CRM SOLUTIONS B.V.

Newtonstraat 27
3902 HP Veenendaal

Tel. (0318) 509400

E-mail: info-nl@hso.com
Website: www.hso.com

Sinds de oprichting in 1989 is HSO een internationale toonaangevende leverancier die zich richt op het verbeteren van de bedrijfsresultaten van onze klanten door toepassing van op Microsoft gebaseerde technologie en de Microsoft Dynamics AX Business Solutions.

Als Microsoft Gold Certified Partner, early adoption partner en lid van de Microsoft Inner Circle, hebben we gecombineerd, met uitgebreide business proces ervaring, het benodigd inzicht om met de nieuwste technologie en oplossingen uw concurrentie voordeel te behalen.

De projectaanpak van HSO is uniek vanwege zijn voorspelbaarheid. Met het bepalen van de scope en toegevoegde waarde van het project voor uw organisatie, gebruikt HSO een bewezen implementatie methodologie om voorspelbare resultaten en ROI te leveren gebaseerd op een fixed scope en fixed price aanpak.

Onze internationale inzetbaarheid is gebaseerd op bijna twee decennia van praktijkervaring, waarin we bijna in elk land succesvolle implementaties hebben geleverd.

Het hoofdkantoor van HSO is gevestigd in Nederland, er werken meer dan 170 medewerkers verspreid over locaties in Noord-Amerika. Europa en Azië.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!