HTS BENELUX B.V.

Logo HTS BENELUX B.V.

Wouwseweg 19
4661 VM Halsteren

Tel. (0164) 722500

E-mail: sales@htsb.nl

HTS Benelux B.V., gevestigd aan de Wouwseweg 19 in Halsteren is de nieuwe Benelux distributeur voor Haigh engineering LTD.

Haigh is met 60-jarige ervaring en diverse bekroonde innovatieve producten op het gebied van versnijders en separatoren een hoogwaardige partner voor diverse doelgroepen. De gebruikers zijn te vinden binnen de Gezondheidszorg, water en afval verwerkers, Offshore en Scheepvaart, defensie, Industrie en de Bio Base Industrie die binnen onze regio een belangrijke rol speelt.

Haigh producten worden reeds vanaf 1964 onder verschillende namen of combinatie op de Nederlandse markt verkocht. Bekende namen zijn Stork, Netzsch, en C&H. HTS is binnen de Benelux verantwoordelijk voor de Sales en Distributie activiteiten van de Haigh producten en onderdelen. HTS zal hierbij nauw samenwerken met de lokale nderhoudsbedrijven/ Dea¬lers en deze met de ondersteuning en Expertise binnen Haigh koppelen aan de eindgebruikers die hiermee optimaal geïnformeerd worden ten aanzien van bestaande en nieuw te ontwikkelen oplossingen.

Binnen HTS staat een team klaar ter ondersteuning van de Dealers die vaak gericht zijn op het onderhoud en in stand houden van de syste¬men en weinig tijd hebben voor acquisitie. HTS biedt de mogelijk om gezamenlijk tot oplossingen te ko¬men door lokale expertise, externe expertise, verkoop en distributie nauw met elkaar te verbinden.

Al 60 jaar is Haigh bekend met de basisprincipes van versnijden en vermalen en passen zij deze techniek wereldwijd toe binnen hun bestaande klantenkringen en markten, maar ook bij nieuwe sectoren zoals de bio base en technologieën binnen de afvalverwerking.

Haigh richt zich op diverse marktsectoren:

  • Duurzame energie Maceratie en scheiding van anaerobe vergisting en biogas processen.
  • Water en afvalwater Screening en Inlet voor de primaire behandeling van afvalwater.
  • Marine, Defensie en Industrie Specialistische Maceratie oplossingen voor offshore, defensie en Industrie.
  • Gezondheidszorg Wereldwijd marktleider in maceratie¬systemen voor de publieke en private zorgsector.

Duurzame energie

Haigh producten zijn ideaal in gebruikt bij anaërobe vergisting en Biogas processen vanwege de productie van kleinere deeltjes met een afmeting van 2-3 mm en hierdoor het vergroten van de beschikbare oppervlakte voor het reactie proces.
Producten: Macipumps - Pipeliners

Water en afvalwater

Door hoogwaardige systemen met een lange levensduur en lage onderhoudskos¬ten aan te bieden in combinatie met een lage ecologische voetafdruk, is Haigh r diverse malen bekroond voor de mechani¬sche systemen en beschikken zij over een wereldwijd referentie kader.
Producten: ACE System - De Pipeliner™ serie - Channel flow conditioner - Turnkey installaties

Marine, Defensie en Industrie

Haigh is deskundig op het gebied van ver¬snijden en is in staat om de meest geschik¬te, kosteneffectieve en prestatie gedreven oplossingen aan te bieden voor de Offshore, On board versnijders, Defensie/Militaire systemen en Dierlijkafval verwerkers.
Producten: Pipeliner range - Filtramatic range - HVL range

Gezondheidszorg

Het Haigh Versnijdersprogamma in combinatie met Bio-Disposable medische producten is een concept dat zich reeds jaren in Engeland bewezen heeft en is een kosten effectieve methode waarbij een verminderd risico ontstaat op kruisbesmetting binnen de ziekenhuizen als gevolg van een betere beheersing van de patiënte afvalstroom.
Producten: Verwerking Medische disposable: De Solo - De Classic - De Panaway - De Quattro - De Incomaster