home » bedrijven » Bouw »

HUIJBREGTS WEGENBOUW B.V.

Postelsedijk 2, 5541 NM Reusel
Postbus 21, 5540 AA Reusel
Tel. (0497) 641225
Fax (0497) 643215

E-mail: info@huijbregts.eu
Website: www.huijbregts.eu
Aantal wp: 120
Vestigingsjaar: 1949
Kwaliteitsnorm: ISO 9001:2010, VCA**, BRL 7000, (7001 en 7003)

Huijbregts bestaat al ruim 60 jaar en is actief in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in boven- en ondergrondse infra, cultuurtechnisch grondwerk en is gecertificeerd voor het saneren van verontreinigde bodem en waterbodems.

Grondwerk is een van onze specialiteiten en leggen daarmee de fundering voor diverse projecten. Rioleringswerk is niet zichtbaar, maar het wel betrouwbaar zijn en goed functioneren. Het gebruik van sleufbekistingen en beschoeiingselementen zijn voorbeelden van technieken die hun betrouwbaarheid en veiligheid bewezen hebben.

Om een perfecte en onderhoudsarme verharding te creëren, besteden wij veel aandacht aan de fundering en de wegverharding van het bestratingswerk. Naast het aanbrengen van elementenverharding, hebben we jarenlange ervaring in het aanbrengen van asfalt-, beton- en combinatieverhardingen.

Ook zorgt Huijbregts al vele jaren voor o.a. waterschappen en landinrichtingsdiensten projecten waarbij het eigen personeel en materieel wordt ingezet voor een ecologisch verantwoord resultaat. Huijbregts afdeling milieu werkt mee aan het beleid voor duurzaam gebruik van de bodem door het uitvoeren van projecten op het gebied van (water)bodemsanering. Het bedrijf is gecertificeerd voor BRL SIKB 7000 Protocol 7001 & 7003.

Ons wagenpark zetten wij elke dag in voor onze opdrachtgevers. Zo faciliteren wij o.a. bouwcontainers op locatie, verzorgen wij afvoer van vervuilde grond en bouwreststoffen en verzorgen wij kippertransporten.

Huijbregts dochter Molse Bouwonderneming NV te Geel is specialist in het bouwen van buitenzwembaden en de aanleg van bijzondere tuincomplexen voor particulieren.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!