HUMAN WORKSPACE

Logo HUMAN WORKSPACE

Mechelaarstraat 17
4903 RE Oosterhout

Tel. (0162) 454383

E-mail: infoben@humanworkspace.nl
Website: www.humanworkspace.nl

Human Workspace is leverancier van werkpleksystemen voor gebruik in logistiek, industrie en productie. Door het modulair ontwerp van onze systemen en het totaalconcept dat wij bieden hebben veel toonaangevende bedrijven gekozen voor onze oplossingen.

Handmatig specialisme

Processen worden steeds verder geautomatiseerd, sommige handelingen zijn echter dermate specialistisch dat deze alleen handmatig gedaan kunnen worden. Human Workspace begrijpt dat een standaard werktafel in veel gevallen niet meer voldoet, er is vraag naar specialistische oplossingen die eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden. Werktafels moeten makkelijk aan te passen en uit te breiden zijn zodat aan de altijd veranderende behoeftes van de klant kan worden voldaan.

Daarom zijn onze werkpleksystemen opgebouwd uit standaard componenten die eenvoudig kunnen worden omgewisseld en aangepast aan specifieke handelingen. Onze werkplekken zijn bovendien makkelijk uit te breiden en kunnen worden voorzien van talloze slimme accessoires.

Gegarandeerde kwaliteit

Door gebruik te maken van betrouwbare leveranciers zijn wij flexibel en in staat om op zeer korte termijn te leveren. Voor onze werkpleksystemen gebruiken we alleen de beste kwaliteit componenten waarbij ergonomie centraal staat. Zo zijn wij bijvoorbeeld importeur van Treston, leverancier van technisch meubilair. 

Oplossingen op maat

Een project voor implementatie van werkpleksystemen kan tijdrovend zijn, wij weten dat geen project hetzelfde is. Organisaties kunnen bij ons terecht voor advies en ontwerp. Door met de klant mee te denken en de communicatielijnen kort te houden bieden we oplossingen op maat en kunnen we snel schakelen. We hebben veel ervaring en kennis op het gebied van LEAN, productief en ergonomisch werken, onze systemen zijn bovendien ESD compliant. Human Workspace heeft een team van ervaren werkplek engineers waardoor het mogelijk is om inrichtingsprojecten volledig geïnstalleerd aan te leveren of op locatie te installeren. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Human Workspace staat uw organisatie bij gedurende het hele project maar ook daarna.

3D design programma

Met het 3D design programma op onze website krijgt u een behoorlijk overzicht van de werktafel mogelijkheden. U kunt uit verschillende werktafel types kiezen en vervolgens een aantal accessoires op het werkstation plaatsen. U kunt dus een eigen werktafel indeling ontwerpen! De producten in de configurator zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Neem contact op met onze werkplek engineers voor meer informatie over onze producten en een persoonlijk advies.

Human Workplace in de praktijk

Benieuwd naar de werkzaamheden van Human Workplace in de praktijk? Bekijk dan onderstaande video omtrent de integratie van productieve werkplek systemen in het PostNL Fulfilment Center.

Interview met de onderneming

Foto: Frodo Rijk eigenaar van Human Workspace Human Workspace biedt kant en klare oplossingen voor werkpleksystemen. Of het nu gaat om eenvoudige inpakwerkzaamheden of complexe integraties van inpaktafels bij geautomatiseerde transportsystemen: Human Workspace zorgt voor een oplossing op maat. ‘Overal waar handmatige handelingen moeten worden verricht, zijn ergonomie en verhoging van productiviteit belangrijke factoren’, legt Frodo Rijk uit. ‘Wij helpen organisaties graag mee om hun werkplekken zodanig in te richten dat hun medewerkers optimaal ingezet kunnen worden. Een ergonomisch verantwoorde werkplek zorgt voor minder uitval van medewerkers en levert vaak ook tijdwinst op. Onze werkpleksystemen zijn bovendien eenvoudig aan te passen aan de behoefte van de organisatie, snel leverbaar en gemakkelijk uit te breiden als dat nodig is.’ Totaaloplossingen De klanten van Human Workspace zijn veelal actief in de logistiek, elektronicabranche, assemblage,...

Volledig interview »