HUVA EERSEL B.V.

Meerheide 2
5521 DZ Eersel

Tel. (0497) 531180

E-mail: info@huva.nl
Website: www.huva.nl

Huva. Dé strategische partner op automotive gebied

Huva Bladel-Eersel-Heeze is in de Brabantse Kempen de marktleider op het gebied van automotive. Klanten kunnen er terecht voor de truckwerkplaats, truck- en auto-onderdelen, equipment en gereedschap.

Eén bedrijf, drie vestigingen

De geschiedenis van Huva voert terug tot 1976. Het bedrijf wordt in dat jaar opgericht als groothandel in automaterialen en vestigt zich aan de Bleyenhoek in Bladel. Nadat de beslissing wordt genomen om het bedrijf uit te breiden met een remmenservice voor personen- en bedrijfswagens wordt het pand al snel te klein. Een ruimer pand op een industrieterrein in het dorp biedt uitkomst. Langzaam maar zeker blijft het bedrijf zich uitbreiden want in 1993 opent Huva een vestiging in Eersel en in 2012 komt daar Heeze nog eens bij. In de tussentijd is er zowel in Bladel als Eersel nieuw gebouwd en is Eersel hoofdvestiging geworden met uitgebreide werkplaatsactiviteiten.

Totaalleverancier van automotive diensten

Huva is in de Kempen inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van automotive. Het bedrijf biedt een totaalleverancierconcept met een truckwerkplaats (waar men ook terecht kan voor starter- en dynamorevisie), het verkopen van truck- en auto-onderdelen en equipment en gereedschap. Bij de werkplaats in Eersel kan men o.a. terecht voor:

  • kentekenplaten;
  • reparatie/onderhoud;
  • diagnose en APK voor bedrijfswagens;
  • remmenservice;
  • reparatie startmotoren en dynamo’s;
  • hydrauliekslangen service;
  • alarm inbouw voor personen- en bedrijfswagens;
  • cilinderkop vlakken;
  • aircoservice voor personen- en bedrijfswagens (niet voor particulieren);
  • reparatie van diverse werkplaatsequipment zoals: krikken, hogedrukreinigers en luchtgereedschappen.

Bedrijfsfilosofie

De successen van Huva laten zich makkelijk verklaren. Naast het ontzorgen van klanten door ze een totaaloplossing te bieden, is het bedrijf praktisch, professioneel, vooruitstrevend en klantgericht. Dit houdt in dat klanten snel en doeltreffend worden geholpen, dat Huva weet wat er leeft en openstaat voor kansen en mogelijkheden en dat ze gaat voor langdurige succesvolle klantrelaties. Huva maakt hiervoor gebruik van haar inzet, kennis en ervaring en doet een beroep op haar aanpassingsvermogen om met de tijd mee te gaan.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!