HUYS TER SCHELDE, PARTYRESTAURANT-HOTEL

Logo HUYS TER SCHELDE, PARTYRESTAURANT-HOTEL

Vlissingsestraat 38-40, 4371 RE Koudekerke

Tel. (0118) 553003
Fax (0118) 553116
E-mail: info@huysterschelde.nl
Website: www.huysterschelde.nl

HUYS TER SCHELDE, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten. Het sfeervolle partyrestaurant is verdeeld in diverse ruimten, welke capaciteit bieden aan gezelschappen van 10-500 personen. In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden. De feestzaal, voltooid in 2003, is bijzonder van architectuur en geïntegreerd in zijn monumentale omgeving.

Onze Theaterzaal biedt ruimte aan groepen tot 300 personen, zitplaatsen tot 250 personen. Audio- en visuele apparatuur is aanwezig. De uitstekende keuken en onze professionele service zorgen ervoor dat uw receptie, personeelsfeest of symposium tot in de puntjes verzorgd zijn.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een eventuele bezichtiging.

Interview met de onderneming

foto:Marijana Pajovic (Image4Life Photography) De volgende editie van RegioinBedrijf Connect is één van die evenementen. Op 12 oktober komen directies en projectleiders uit het netwerk van RegioinBedrijf hier bij elkaar. Ook zij maken die dag gebruik van de Theaterzaal, die drie meter diep in de tuin is aangelegd. Wat bovengronds is te zien, is alleen een grasheuvel, glas en een roodkoperen koepeldak met een doorsnede van tien meter.  Begin twintigste eeuw Andere trots op de Zeeuwse locatie is de Tuynkamer, een lichte serre die is omringd met veel groen en bloem. De villa kent ook een bijzonder monumentaal gedeelte, die de sfeer van begin twintigste eeuw ademt. Deze ruimte bestaat uit een voorkamer, een middenkamer, een kleine serre en een ruim terras. Met name de wat kleinere gezelschappen nemen hier plaats. ING, Rabobank en ABN Amro Ook de plaatselijke afdelingen van de ING, ABN Amro en de Rabobank weten hun weg naar de monumentale villa goed te vinden....

Volledig interview »