HYDRAUVISION B.V.

Logo HYDRAUVISION B.V.

Vestiging Schoondijke
Buys Ballotstraat 14
4507 DA Schoondijke

Tel. (088) 574700

E-mail: info@hydrauvision.com
Website: www.hydrauvision.com

Vestiging IJmuiden
Ampèrestraat 1A
1976 BE IJmuiden

Vestiging Dordrecht
Jade 410
3316 LJ Dordrecht

Vestiging Gent
Wijnveld 7
9240 Zele

Vestiging Raamsdonksveer
Lissenveld 69
4941 VL Raamsdonksveer

Vestiging Yerseke
Kreeft 8-10
4401 NZ Yerseke

Hydraulische oplossingen

Hydrauvision is ruim 40 jaar actief als specialist op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek, met als specialisme hydrauliek. Het bedrijf biedt totaaloplossingen waarmee zij een brug slaan tussen werktuigbouwkundige ontwerpen en aandrijftechniek. Hydrauvision adviseert, ontwikkelt, levert, assembleert en modificeert hydraulische en aanverwante systemen.

Maatwerk

Meer nog dan leverancier, voelt Hydrauvision zich een sparringpartner voor haar opdrachtgevers. Het bedrijf is ervan overtuigd dat goede ideeën en de beste oplossingen voortkomen uit samenwerking, een flexibele aanpak en onderling vertrouwen. Dit resulteert in maatwerk, niet alleen in ontwerp en uitvoering maar ook op het gebied van doorlooptijd, budget en kwaliteit.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit zijn de belangrijkste succesfactoren van Hydrauvision. In de praktijk betekent dit dat zij ook na de definitieve inbedrijfstelling 24/7 bereikbaar zijn om hun belofte van betrouwbaarheid en beschikbaarheid waar te maken. Bij Hydrauvision weet men immers hoe belangrijk aandrijftechnische systemen voor uw werkprocessen zijn.

Systems

Hydrauvision Systems biedt totaaloplossingen waarin aandrijf-, constructie- en besturingstechniek een prominente rol spelen. Het bedrijf daagt traditionele systemen uit en ontwikkelt op maat gemaakte, merkonafhankelijke totaal oplossingen. Zelfs de meest complexe projecten realiseren zij binnen een relatief kort tijdsbestek. Kenmerkend daarbij zijn hoogwaardige engineering, een multidisciplinaire aanpak, korte communicatielijnen, een flexibele aanpak en een vast aanspreekpunt. 

Recent leverde Hydrauvision een innovatief project op: de Snowcuber. Deze machine is ontwikkeld om op een snelle en efficiënte manier sneeuw op bijvoorbeeld een vliegveld te verplaatsen. Dankzij de speciale compressietechnologie wordt lucht uit de sneeuw geperst, waardoor het volume drastisch wordt verkleind. 

Services

Optimale betrouwbaarheid en beschikbaarheid verzorgen van uw systemen zijn de voornaamste drijfveren binnen Hydrauvision Services. De service- en offshore service engineers van Hydrauvision zijn snel ter plaatse en bieden deskundige, merkonafhankelijke service. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de revisie van hydraulische en pneumatische systemen. Ook de noodzakelijke spare parts kan Hydrauvision leveren. Naast een storingsdienst, biedt het bedrijf servicecontracten op maat. 

Components

Naast de complete lijn van Danfoss waarvan Hydrauvision distributeur is, levert Hydrauvision Components een breed pakket aan hydraulische componenten voor uw systeembouw. Zo onderscheiden zij zich met een breed merkonafhankelijk advies en een snelle levering. Dankzij de combinatie van verschillende merken zorgt Hydrauvision voor de best toepasbare oplossing.

Piping

Hydrauvision Piping is gespecialiseerd in leidingwerk, met name in industriële en maritieme omgevingen. Het bedrijf werkt met alle mogelijke materialen en begeleiden en adviseren opdrachtgevers vanaf de tekentafel tot en met de montage. 

Rental

Met verhuuroplossingen op maat biedt Hydrauvision Rental flexibiliteit, beschikbaarheid en de mogelijkheid van kosten beheersing. Dit combineert het bedrijf met een wereldwijde, snelle 24/7 service. Zo bent u altijd en overal verzekerd van kwaliteitsequipment, maar zonder hoge investeringen en zorgen over opslag, onderhoud en certificering.

Interview met de onderneming

Geen wonder dat met deze kennis en ervaring Hydrauvision een partner is voor tal van industriële bedrijven, internationale bagger- en offshorebedrijven, weg- en waterbouw en al die andere bedrijfstakken waarin hydrauliek een rol speelt. De kracht van Hydrauvision Hydrauvision startte 45 jaar geleden in Schoondijke. Inmiddels heeft het bedrijf 160 mensen in dienst en, naast Schoondijke, vestigingen in Dordrecht, Raamsdonksveer,  IJmuiden, Yerseke en Gent. De uitgebreide dienstverlening is ondergebracht in vijf divisies: Systems, Services, Components, Rental en Piping. “Hierin schuilt de kracht van ons bedrijf”, legt Luc Maenhaut, Sales Manager, uit. “Met het oog op de noodzakelijke continuïteit van productieprocessen zijn onze service engineers 24/7 beschikbaar om problemen op te lossen. Groot voordeel hierbij is dat we een uitgebreide verhuurvloot hebben, waarmee in voorkomende gevallen de storing kan worden opgevangen. Daarnaast kunnen onze...

Volledig interview »