INGRAM MICRO COMMERCE & LIFECYCLE SERVICES NEDERLAND

Logo INGRAM MICRO COMMERCE & LIFECYCLE SERVICES NEDERLAND

Energieweg 2
5145 NW Waalwijk

Tel: (0416) 674111

E-mail: werkenbij@ingrammicro.com
Website: www.werkenbij.ingrammicro.com

Wie we zijn

Grote kans dat je al eens met ons bedrijf te maken hebt gehad. Ingram Micro Commerce & Fulfillment verzorgt namelijk de logistiek voor grote webshops zoals bol.com, de Bijenkorf, iBood, Superwinkel en de Ajax Fanshop.

Groei

Ook wij zijn klein begonnen. Ondernemend als we zijn, groeien we mee met onze klanten. We innoveren continu. Inmiddels zijn we onderdeel van een groot internationaal bedrijf, dat zowel haar dienstverlening als het welzijn van haar medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Heb je dezelfde groeiambities als wij? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden je graag kansen om door te groeien en je te ontwikkelen in een dynamische internationale omgeving!

Samen

Samenwerking en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie. Een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt. Maar ook ondernemerschap en een ‘samen de schouders eronder'-mentaliteit kenmerkt ons bedrijf. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn. Een bedrijf waar we trots op zijn. Met klanten die we partners noemen omdat we al jarenlang succesvol samenwerken.

Solide en dynamisch!

Samen met onze klanten bedenken wij slimme oplossingen om hen te helpen groeien. Dat vinden we leuk! Op welke afdeling je ook werkt, geen dag is hetzelfde, saai is het dus nooit. 

Wij zorgen ervoor dat de online bestellingen op tijd, en in de juiste verpakking naar het juiste adres worden verstuurd. Dagelijks gaat het om vele tienduizenden bestellingen. Rond de feestdagen versturen we  honderdduizenden bestellingen per dag. Dat doen we als team. Iedereen draagt bij aan de geoliede machine die we samen zijn!

Beste Logistieke Bedrijf van Nederland

Nog niet zo lang geleden zijn we bekroond met de prestigieuze Logistiekprijs Nederland. En dat is niet voor niks! We zijn trots op deze prijs en op onze medewerkers. Ook zijn we trots op onze nominatie voor het veiligste warehouse van Nederland. Want ook veiligheid vinden we belangrijk! 

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services is onderdeel van Ingram Micro Inc., dat gevestigd is in Irvine, California (US).

Interview met de onderneming

Ruben koos voor Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services - de logistieke partner van onder andere bol.com, de Bijenkorf, Zalando en Vodafone. “Tijdens de eerste gesprekken voelde ik meteen: hier wil ik werken. De cultuur en het werk zelf spraken me direct aan.” Een baan in de logistiek? Toen Ruben werkte aan zijn masterthesis lag dat nog helemaal niet voor de hand. Hij deed onderzoek bij Tesla en hij dacht erover om na zijn afstuderen als consultant in de Randstad te gaan werken. Toch ging hij in op een uitnodiging van een recruiter van Ingram Micro. “Tijdens de tweede sollicitatieronde moest ik een businesscase oplossen en presenteren aan mijn toekomstige teamgenoten”, vertelt hij. Omdat de case écht had plaatsgevonden bij Ingram Micro, proefde Ruben meteen van het werk daar. “Ik vond het direct super interessant. Het internationale karakter van het werk en ook de achtergrond van e-commerce boeide me. Het is een snelgroeiende markt,...

Volledig interview »