INITIAL EINDHOVEN

Hoppenkuil 20, 5626 DD Eindhoven

Tel. (040 ) 2662200
Fax (040) 3682262
Website: www.initial.nl

Aantal medewerkers: 45
Vestigingsjaar: 1908

Initial brengt sanitaire hygiëne en bedrijfskleding naar een hoger niveau

Goede sanitaire hygiëne zegt iets over uw organisatie. Zoals dat ook geldt voor beroepskleding en de schoonloopmatten in uw bedrijf. Zijn zaken als hygiëne en bedrijfskleding in orde, dan laat u zien waardering te hebben voor uw medewerkers en bezoekers. Initial helpt u daarbij. Als facilitair dienstverlener houden we uw werkomgeving veilig,schoon en hygiënisch. Meer werkplezier en een verhoogde productiviteit volgen dan haast als vanzelf.

Initial is marktleider en expert in essentiële diensten: hygiëneoplossingen, bedrijfskleding, linnengoed en cleanroomdiensten. We staan voor een zorgeloze dienstverlening zodat bedrijven en organisaties zo efficiënt mogelijk werken en zich voor 100% kunnen concentreren op hun eigen business.
Initial levert:

  • dienstverlening op maat
  • efficiëntie: een totaaloplossing die beantwoordt aan de behoeften van de klant
  • harmonieuze samenwerking

Alle aandacht voor sanitaire hygiëne

De sanitaire hygiëne in uw bedrijf is niet minder dan een visitekaartje. Een schone toiletomgeving laat zien dat u aandacht heeft voor het comfort en de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Initial beseft dit als geen ander. Via onze gratis hygiënescan (onderzoek met diagnosetools) stelt Initial de gepaste oplossing voor om de hygiëne te verbeteren en het ziekteverzuim te verminderen.

Ontdek onze Signature lijn

Bovendien laten we u met onze Signature lijn zien hoe fraai stijl en functionaliteit kunnen samengaan. Met kwaliteit als norm zetten we met Signature in op een stijlvol, betrouwbaar en robuust ontwerp. De producten lopen uiteen van handhygiëne en toilethygiëne tot dameshygiëne en luchtverfrissing.

In het ABS kunststof van deze dispensers is een unieke, antibacteriële zilverionen technologie verwerkt, die bacteriegroei tegengaat. De toplaag is bovendien glad, waardoor de apparatuur  eenvoudig schoon te houden is. Zo draagt Initial bij aan hoge hygiënestandaarden, elke dag weer.

Bespaar met schoonloopmatten

Initial ziet hygiëne als een totaalconcept. En daarbij spelen onze schoonloopmatten een belangrijke rol. Met de doorloopmatten van Initial zorgt u voor een schone gang van zaken. De schoonloopmatten nemen het vuil al bij binnenkomst op. Dat zorgt voor minder schoonmaak en minder onderhoud. Dankzij ons professioneel advies en onze bijbehorende service is elke vloer perfect beschermd en voelen medewerkers of bezoekers zich helemaal veilig.

Bedrijfskleding, comfortabel en veilig

Bedrijfskleding van uw medewerkers moet comfort bieden, beschermen en natuurlijk een professionele uitstraling garanderen. Initial staat in voor het totaalbeheer van functionele bedrijfskleding voor elk werkveld.. Bij het onderhoud zien we erop toe dat de bedrijfskleding voldoet aan de strengste hygiëne-, veiligheids- en milieunormen.
Zo kunt u keer op keer aan van beroepskleding van de bovenste plank.

Oog voor mens, milieu en maatschappij

Wij combineren de modernste technologie, de wensen van onze klanten en die van de markt met respect voor mens en milieu. Daarom gaan wij op een verantwoorde manier om met natuurlijke rijkdommen en doen wij er alles aan om onze impact op het milieu te beperken.

We nemen maatregelen om het waterverbruik en de CO² uitstoot terug te dringen. We zorgen ervoor dat het restafval niet naar de stortplaats gaat. We bouwen energiezuinige plants en proberen het gebruik van chemicaliën zoveel mogelijk te beperken.  Daarnaast gebruiken we minder papier door over te schakelen op elektronische administratie/facturering.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!